Ταξιδιωτική Ασφάλιση Generali Fly Away

Ταξίδι…το πρώτο μας παιδικό όνειρο

Για εσάς που τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, που ταξιδεύετε συχνά, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, η Generali σχεδίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, το Fly Away.

Μια σύγχρονη λύση που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε, ήσυχοι, με την βεβαιότητα ότι τίποτα δεν θα σας αποσπάσει από το σκοπό του ταξιδιού σας. Το Fly Away προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά, απώλεια ή καθυστέρηση, που μπορεί να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Καλύπτει κάθε ταξιδιώτη με υψηλά όρια ασφαλισμένων κεφαλαίων, μοναδικά για την ελληνική αγορά, αλλά και έκτακτα έξοδα υγείας όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

Γιατί είμαστε δίπλα σας, παντού και πάντα!

Σε ποιους απευθύνεται;

Το Fly Away απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν συχνά κατά τη διάρκεια του έτους: στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές κάθε είδους, καθώς και εταιρίες που ενδιαφέρονται για τη μεμονωμένη προσωπική ασφάλιση των στελεχών τους.

Σε τι διαφέρει;

Σας δίνει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, αφού δεν απαιτείται η ενημέρωση της εταιρίας για τα μελλοντικά σας ταξίδια. Σας καλύπτει δηλαδή για όσα ταξίδια και αν κάνετε κατά τη διάρκεια της ασφαλιστικής περιόδου.  Έτσι, είστε πάντα ελεύθεροι και ασφαλείς.

Τι καλύπτει το Fly Away;

Το πρόγραμμα περιέχει - ενδεικτικά - ασφάλιση αποσκευών, καλύπτει έκτακτα έξοδα υγείας, είτε λόγω ατυχήματος, είτε λόγω ασθένειας, κλοπή χρημάτων, κλοπή / απώλεια διαβατηρίου ή άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων, ασφάλιση αστικής ευθύνης κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Ενημερωτικό Εντυπο Πληροφοριών

σύμβολο σελίδας κόκκινου χρώματος για pdf αρχείο

Έγγραφο Πληροφοριών (IPID)

σύμβολο σελίδας κόκκινου χρώματος για pdf αρχείο

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

captcha

Συμπληρώστε το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της Generali θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.