ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ / ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ & ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ / ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ & ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα όνειρά σας μπαίνουν… σε πλάνο

Θέλετε να ζείτε για το σήμερα, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο; Αν ναι τότε έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία και τη δύναμη ενός παγκόσμιου οργανισμού, η Generali δημιούργησε αποταμιευτικές λύσεις που σας βοηθούν να δείτε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.

Επιλέγοντας ένα από τα unit-linked αποταμιευτικά προγράμματα τα οποία συνδέονται με επενδύσεις και έχοντας πάντα την καθοδήγηση μια ηγετικής δύναμης στον τομέα της ασφάλισης, μπορείτε να καταβάλλετε το ασφάλιστρο:

  • Περιοδικά ή
  • Εφάπαξ

και να δείτε το κεφάλαιό σας να μεγιστοποιείται. Παράλληλα, μπορείτε να μετατρέψετε την αποταμίευσή σας σε σύνταξη τη στιγμή και με τον τρόπο που εσείς που επιθυμείτε!

Στην Generali έχουμε σχεδιάσει επίσης Αποταμιευτικά Προγράμματα για Παιδιά για εσάς που θέλετε να διαφυλάξετε το μέλλον τους και να τα υποστηρίξετε στα μελλοντικά τους βήματα προς την ανεξαρτησία.

Ξεκινήσετε, λοιπόν, σήμερα ένα σχέδιο δημιουργίας κεφαλαίου και δώστε προοπτική στα θέλω σας.

Δείτε τις λύσεις που σας προτείνουμε παρακάτω.

Σημείωση: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω των capital controls, ισχύουν περιορισμοί στον τρόπο διάθεσης όλων των επενδυτικών και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων βασιζόμενων σε επενδύσεις.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ / ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Pension Emphasis

Pension Emphasis

Δίνουμε έμφαση στην έξυπνη επένδυση

Pension Plan

Pension Plan

Δυναμικό όσο εσείς

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Junior Principle

Junior Principle

Δημιουργήστε το καλύτερο σενάριο και αφήστε τα παιδιά σας να σκηνοθετήσουν τη ζωή που ονειρεύονται