Συνταξιοδοτικά Προγράμματα Ασφάλισης Μεγάλων Επιχειρήσεων

εικόνα από το header της σελίδας ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα μεγάλων επιχειρήσεων by generali

Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί που τις απαρτίζουν, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με έναν κοινό στόχο και όραμα. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία εργάζεται και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό, δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά μια επιχείρηση που ενδιαφέρεται πραγματικά και φροντίζει για τους ανθρώπους της.

Η αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την εποχή μας, προκαλεί έντονη ανησυχία και αυξημένη πίεση στους εργαζόμενους, οι οποίοι αποζητούν να εξασφαλίσουν το μέλλον και την οικογένειά τους. Με ένα μελετημένο ομαδικό συνταξιοδοτικό και αποταμιευτικό προγράμματα μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους σας μια ουσιαστική παροχή, που θα τους κάνει να νιώσουν πιο αισιόδοξοι και σίγουροι.

Λύσεις για τη σύνταξη με την υπογραφή της Generali

Η Generali κυριαρχεί στον χώρο των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα λύσεων, με πελατοκεντρική εστίαση και ευελιξία.

Προσφέρει επενδυτικές λύσεις για μεγαλύτερες αποδόσεις, αλλά και αποταμιευτικά προγράμματα με εισφορές από τον εργοδότη και τον εργαζόμενο – εάν αυτός το επιθυμεί. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα λήψης της σύνταξης ως εφάπαξ ποσό ή σε μηνιαίες καταβολές.

Ψηφιακή Πλατφόρμα MyGenerali

Για την πληρέστερη ενημέρωση και παρακολούθηση των ασφαλιστικών σας αναγκών, η ψηφιακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών MyGenerali (διαθέσιμη από υπολογιστή και εφαρμογή για κινητά και tablets) είναι στη διάθεση όλων των ασφαλισμένων σε Ομαδικό Συμβόλαιο στην Generali. Εδώ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο ομαδικό τους πρόγραμμα, από τις καλύψεις, το ενημερωτικό φυλλάδιο, μέχρι και τα στοιχεία των δικαιούχων που έχουν δηλώσει, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το ασφαλιστήριό τους.

Ας μιλήσουμε για τις ανάγκες
και τα όνειρά σου

Παρακαλώ συμπλήρωσε
το όνομά σου
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το επώνυμό σου
Παρακαλώ επίλεξε
1/2
Παρακαλώ επιβεβαίωσε
το email σου
Το email που έχετε εισάγει δεν είναι το ίδιοΗ διεύθυνση email δεν είναι σωστή
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το κινητό σου
Το κινητό πρέπει να
είναι της μορφής 69...
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Τ.Κ. σου
Λάθος ταχυδρομικός
κώδικας.
Ο Τ.Κ. πρέπει
να έχει 5 ψηφία
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Α.Φ.Μ σου
Ο αριθμός ΦΠΑ
δεν είναι έγκυρος
The VAT number must have 9 digits