«Έξυπνες» εφαρμογές υγείας για όλους | Generali
SMART LIVING

«Έξυπνες» εφαρμογές υγείας για όλους

27.01.2022 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Με την πανδημία Covid-19 αλλά και τη συνεχή γήρανση του πληθυσμού, οι ιατρικές ανάγκες σε όλο τον κόσμο γίνονται συνεχώς πιο σύνθετες και η πίεση στο σύστημα υγείας αυξάνεται. Ως αποτέλεσμα, έχει αυξηθεί η αξιοποίηση της υψηλής τεχνολογίας για την αύξηση της αποτελεσματικότητας του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και την προστασία του πληθυσμού. Νέες εφαρμογές και συσκευές έχουν αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις σε απλά και σύνθετα προβλήματα υγείας.

Ο αριθμός των εξ’ αποστάσεως ιατρικών επισκέψεων και συνταγογραφήσεων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, επιτρέποντας ακόμα και στους κατοίκους των πιο απομακρυσμένων περιοχών να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικής συμβουλευτικής και καθοδήγησης. Παράλληλα, είναι πλέον διαθέσιμες και πολλές εφαρμογές διατήρησης μίας καλής υγείας για την ενίσχυση της πρόληψης. 

Στην Generali Hellas για παράδειγμα, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα δωρεάν υπηρεσιών υγείας και ευεξίας στους ασφαλισμένους του οικοσυστήματος υγείας Life On, όπως την εφαρμογή τηλεϊατρικής My e-Doctor, την εφαρμογή παρακολούθησης και βελτίωσης της υγείας My Health IQ, το ψηφιακό γυμναστήριο My e-Gym, κ.α., με στόχο την πρόληψη και θωράκιση της υγείας όπου και αν βρισκόμαστε.

Διαβάστε παρακάτω, τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν οι «έξυπνες» εφαρμογές υγείας.

  

generali-smart-healthcare-greece-compress.gif