Προγράμματα Ασφάλισης Υγείας Μεγάλων Επιχειρήσεων

εικόνα από το header της σελίδας ομαδικά προγράμματα υγείας μεγάλων επιχειρήσεων by generali

Η επιτυχία μιας επιχείρησης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγικότητα και καλή υγεία των εργαζομένων της. Σήμερα, που οι ρυθμοί της δουλειάς και ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονοι από ποτέ, κάθε εργοδότης επιδιώκει να εξασφαλίσει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον που θα επιτρέψει και θα ενθαρρύνει τους συνεργάτες του να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα όμως, αντιμετωπίζει και την σταθερή πρόκληση της συγκράτησης των άμεσων και έμμεσων εξόδων.

Στην Generali διαθέτουμε τις λύσεις εκείνες, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία, να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το κατάλληλο ομαδικό πρόγραμμα υγείας για το προσωπικό σας, το οποίο όχι μόνο θα θωρακίσει την ομάδα σας από κάθε απρόοπτο περιστατικό, αλλά θα αποτελέσει και λόγο προσέλκυσης νέων στελεχών!

Γιατί να επιλέξετε την Generali για την Ασφάλιση του Προσωπικού σας;

H στρατηγική επιχειρησιακή μονάδα του Ομίλου Generali, GEB (Generali Employee Benefits), αποτελεί παγκόσμια δύναμη στις Ομαδικές Ασφαλίσεις και διαχειρίζεται αποκλειστικά ασφαλίσεις Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών εταιριών.

Με έδρα στις Βρυξέλλες και γραφεία στις σημαντικότερες αγορές (Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Βιέννη, Χονκ Κονγκ και Ηνωμένες Πολιτείες), η GEB αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των Ομαδικών Ασφαλίσεων:

  • Με περισσότερους από 1,500 πολυεθνικούς πελάτες
  • Με συνολικά ασφάλιστρα που ξεπερνούν τα 1,8 δις
  • Με γκάμα από 450 διεθνή ασφαλιστικά προγράμματα
  • Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο

Ας μιλήσουμε για τις ανάγκες
και τα όνειρά σου

Παρακαλώ συμπλήρωσε
το όνομά σου
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το επώνυμό σου
Παρακαλώ επίλεξε
1/2
Παρακαλώ επιβεβαίωσε
το email σου
Το email που έχετε εισάγει δεν είναι το ίδιοΗ διεύθυνση email δεν είναι σωστή
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το κινητό σου
Το κινητό πρέπει να
είναι της μορφής 69...
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Τ.Κ. σου
Λάθος ταχυδρομικός
κώδικας.
Ο Τ.Κ. πρέπει
να έχει 5 ψηφία
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Α.Φ.Μ σου
Ο αριθμός ΦΠΑ
δεν είναι έγκυρος
The VAT number must have 9 digits

ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Η Generali δεν σας προσφέρει μόνο ένα πρόγραμμα υγείας για το προσωπικό σας, με την υπογραφή ενός μεγάλου Ομίλου, αλλά και επιπλέον μοναδικές παροχές:

GPS – Generali Privilege System

Το GPS της Generali είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών περίθαλψης, με ειδικές εκπτώσεις και δωρεάν παροχές σε όλο το φάσμα των ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών.

Το GPS προσδίδει προστιθέμενη αξία στον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι το ομαδικό πρόγραμμα παροχών υγείας του εργοδότη τους. Έχει δημιουργηθεί με αποκλειστικό σκοπό να διευκολύνει οικονομικά, αλλά και διαχειριστικά τον εργαζόμενο, ο οποίος επιθυμεί να κάνει χρήση του προγράμματος ασφάλισής του, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, και παρέχει καθοδήγηση για ιατρικά θέματα, πληροφορίες για το δίκτυο ιατρών, τα νοσηλευτικά ιδρύματα, διαγνωστικά κέντρα κ.α.

Εξασφαλίζει το καλύτερο κόστος και για τον εργοδότη αλλά και τους εργαζόμενους, όταν καταβάλουν οι ίδιοι το κόστος.

Το σύστημα GPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους ασφαλισμένους (κυρίως και εξαρτώμενα μέλη) των ομαδικών συμβολαίων, αλλά και τους εργοδότες τους.

Τι προσφέρει το GPS;
  • 700 γιατροί σε όλη την Ελλάδα κάθε ειδικότητας
  • Απευθείας πληρωμή στους γιατρούς με χρήση του Health Club
  • 100% κάλυψη ιατρικών επισκέψεων, χωρίς εκταμίευση από τον ασφαλισμένο
  • Απευθείας πληρωμή - ταυτόχρονα - σε Euromedica, Βιοιατρική και Δίκτυο Υγεία με 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εκταμίευση από τον ασφαλισμένο
  • Εκτεταμένα δίκτυα Νοσοκομείων με απευθείας εξόφληση, χωρίς εκταμίευση από τον ασφαλισμένο
  • Η πιο ολοκληρωμένη λύση της ασφαλιστικής αγοράς στα E-Services για την ενημέρωση των ασφαλισμένων

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς εκταμίευση, με άμεση πληροφόρηση, για όλα τα θέματα που αφορούν την ασφάλιση μέσα από την εφαρμογή.

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα My Generali

Για την πληρέστερη ενημέρωση και παρακολούθηση των ασφαλιστικών σας αναγκών, η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyGenerali είναι στη διάθεση όλων των ασφαλισμένων σε Ομαδικό Συμβόλαιο στην Generali. Εδώ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν στο ομαδικό τους πρόγραμμα, από τις καλύψεις, το ενημερωτικό φυλλάδιο και τις αποζημιώσεις τους, μέχρι και τα στοιχεία των προστατευόμενων μελών που έχουν δηλώσει, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το συμβόλαιο τους.