Τα οφέλη της Ασφάλειας Ζωής & Υγείας σε νεαρή ηλικία | Generali
LOVE U

Τα οφέλη της Ασφάλειας Ζωής & Υγείας σε νεαρή ηλικία

08.04.2022 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Η απόκτηση μίας ασφάλειας Ζωής & Υγείας δεν είναι η πρώτη προτεραιότητά μας όταν είμαστε νέοι, υγιείς και δυνατοί.

Ίσως να μην έχει ποτέ περάσει από το μυαλό σας. Οι περισσότεροι ενήλικες, ξεκινούν να σκέφτονται να αποκτήσουν ένα πρόγραμμα όταν αποκτήσουν οικογένεια. Κι όμως, η νεαρή ηλικία είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε στην ασφάλιση, ιδίως αν σχεδιάζετε να αγοράσετε σπίτι ή να κάνετε οικογένεια.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα ζωής και υγείας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.  Για παράδειγμα, να έχετε μία βασική ασφάλιση υγείας αλλά να ενισχύσετε την κάλυψη ζωής και με επιπλέον καλύψεις για οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος, ανεργίας ή σοβαρής ασθένειας. 

Family

Το κόστος του ασφαλίστρου και οι εξαιρέσεις, είναι επίσης παράγοντες που επηρρεάζονται ιδιαίτερα όσο πιο νέοι και υγιής συνάψετε το ασφαλιστήριο. 

Επιπλέον, αποκτώντας ασφάλεια ζωής, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι οικονομικώς εξασφαλισμένα οτιδήποτε κι αν συμβεί. Συνήθως, λαμβάνουν ένα εφάπαξ ποσό, για να ανταπεξέρχονται στα καθημερινά έξοδα διαβίωσης, όπως λογαριασμοί και η φύλαξη των παιδιών, και σε υποχρεώσεις, όπως η πληρωμή δόσεων ενός στεγαστικού δανείου.

Μάθετε περισσότερα για την απόκτηση ενός ασφαλιστηρίου ζωής και υγείας σε μικρή ηλικία, στο παρακάτω βίντεο.