Πώς η ασφάλιση υγείας σας, σας φροντίζει από την πρώτη στιγμή
LOVE U

Πώς η ασφάλιση υγείας σας, σας φροντίζει από την πρώτη στιγμή

23.02.2021 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την καλή υγεία! Η τακτική παρακολούθηση, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού σε συνδυασμό με ποιοτική νοσηλευτική φροντίδα σε περίπτωση ασθένειας, ατυχήματος ή επείγοντος περιστατικού είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

Τι θα λέγατε όμως αν η ασφάλισή σας, σας βοηθούσε να διατηρήσετε την καλή σας υγεία ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείτε κάποιον γιατρό ή να νοσηλευτείτε; Τώρα, χάρη στην εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας, της επιστήμης και των μέσων πρόληψης, είναι δυνατόν!

Συγκεκριμένα, μέσω του Generali Ηealth Insurance Ecosystem, Life On, έχετε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υπηρεσιών πέρα από τις παραδοσιακές ασφαλιστικές καλύψεις, που δημιουργούν μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από εσάς, και σας παρέχουν προσωποποιημένες συμβουλές και υπηρεσίες 24/7, όπου κι αν βρίσκεστε, απεριόριστα, από την πρώτη κιόλας μέρα της ασφάλισής σας.

Ψηφιακός σύμβουλος υγείας

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε έναν life coach στο κινητό σας που θα σας συμβουλεύει και θα σας καθοδηγεί, ώστε να κάνετε καθημερινά υγιεινές επιλογές; Tώρα με το My Health IQ, την έξυπνη εφαρμογή υγείας, μπορεί να υιοθετήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής με επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο. Με τη βοήθεια ενός ψηφιακού coach μπορείτε να καταγράφετε τις καθημερινές σας συνήθειες, τις δραστηριότητές σας, τις διατροφικές σας συνήθειες αλλά και τη διάθεσή σας. Όσο το χρησιμοποιείτε,  λαμβάνετε εξατομικευμένες συμβουλές σύμφωνα με την κατάσταση υγείας σας και κινητοποιείστε για να συμμετέχετε σε δράσεις και να θέτετε στόχους για να διασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, βελτιώνοντας το σκορ της φυσικής και πνευματικής σας υγείας.

My egym

Η άσκηση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής σας υγείας, ενώ έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει στην πρόληψη πολλών ασθενειών.  Ακόμη κι αν είστε αρχάριοι και δυσκολεύστε να κάνετε το πρώτο βήμα, με την ψηφιακή πλατφόρμα γυμναστικής και ευ ζην, My e-Gym οι εξειδικευμένοι trainers έρχονται στο σπίτι σας, μέσα από την οθόνη του κινητού σας ή του υπολογιστή σας. Δεκάδες προγράμματα εκγύμνασης  για κάθε επίπεδο και ηλικία, υπό την καθοδήγηση των προπονητών των Holmes Place, που ανανεώνονται συνεχώς, σας βοηθούν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτό σας, γυμνάζοντας σώμα αλλά και πνεύμα. Αν μάλιστα καταγράφετε την  δραστηριότητά σας μέσω του My Health IQ με το tracker σας, θα μπορείτε να μετρήσετε τη θετική επίδραση που θα έχει η άσκηση στον οργανισμό σας.  

Ο γιατρός στο κινητό σας

Φανταστείτε εσείς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να παρουσιάζει κάποια ελαφριά συμπτώματα και να θέλετε μία πρώτη αξιολόγηση, πριν απευθυνθείτε σε κάποιον γιατρό. Τώρα, χάρη στην τεχνολογία του symptom checker της υπηρεσίας τηλεϊατρικής My e-Doctor, εκατοντάδες ιατρικά δεδομένα συνδυάζονται και αξιολογούνται ταυτόχρονα, δίνοντάς σας μια πρώτη εκτίμηση μέσα από ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με τα συμπτώματα που παρουσιάζετε. Ακόμη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επείγουσα βιντεοκλήση για να συνομιλήστε με γιατρό ή να κλείσετε ψηφιακά το τηλεραντεβού σας με την ιατρική ειδικότητα της επιλογής σας, ανάλογα με τις ανάγκες υγείας σας. Κι όλα αυτά απεριόριστα και εντελώς δωρεάν.

Tέλος, το νέο οικοσύστημα υγείας Life On σας εξασφαλίζει προνομιακή πρόσβαση σε διαιτολόγους και διατροφολόγους της Affidea για το δικό σας ατομικό διατροφικό πλάνο και σας φέρνει σε επαφή με τους ειδικούς ψυχικής υγείας της Melapus για online ή και φυσική συνεδρία σε ώρα και μέρα της επιλογής σας.

Μάθετε πώς αλλάζει η ασφάλιση υγείας εδώ.