slide-3-new
το λογότυπο της generali life on, 189 x 55 pixels

Ένα Πλήρες Πρόγραμμα ΑσφάλισηςΥγείας στα Μέτρα σου

slide-1-new
το λογότυπο της generali life on, 189 x 55 pixels

Δημιουργήστε το Δικό σαςOικοσύστημα Yγείας

slide-2-new
το λογότυπο της generali life on, 189 x 55 pixels

Δημιουργήστε το Δικό σαςOικοσύστημα Yγείας

cirlce-xl cirlce-xl circle-sm dots

Τι είναι το το λογότυπο της generali life on, 189 x 55 pixels

Το Life On είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Γιατί στην Generali γνωρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο και οι ανάγκες του. Έτσι, σχεδιάσαμε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχών και υπηρεσιών υγείας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Πρόγραμμα, διαλέγοντας όσες καλύψεις και υπηρεσίες χρειάζεστε.

puzzle-icon

Με το Life On μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιος θα σας φροντίζει καθημερινά, από την πρόληψη έως και την τριτοβάθμια περίθαλψη.

heart-icon

Παράλληλα, έχετε στη διάθεσή σας πρωτοπόρες υπηρεσίες και εφαρμογές που περιβάλλουν κάθε σας στιγμή βελτιώνοντας την υγεία σας.

Βιώστε και εσείς τη σιγουριά του να είσαι ασφαλής.

1/3

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Life On βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

Επιπλέον, όπως κι αν διαμορφώσετε τις καλύψεις σας, πλαισιώνουμε τις επιλογές σας με έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές, δημιουργώντας μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Πρόληψη

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, οι πιο συχνά εμφανιζόμενες ασθένειες σήμερα, μπορούν να αποφευχθούν χάρη στην πρόληψη. Η τακτική παρακολούθηση, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάποιου περιστατικού είναι τα κύρια οχήματα για τη διατήρηση και διασφάλιση της υγείας σας. Γι’ αυτό στο Life On της Generali έχουμε φροντίσει να έχετε πολλαπλές επιλογές για προληπτικούς ελέγχους ανάλογα με το φύλο και την ηλικία σας.

3 Πακέτα

προληπτικών ελέγχων για να επιλέξετε τον βαθμό προστασίας που σας καλύπτειΔείτε τις Εξετάσεις

Διαφορετικές επιλογές σύγχρονων ελέγχων, που έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν από βασική μέχρι πολύ εξειδικευμένη παρακολούθηση για να επιλέξετε αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

On Demand

επιπλέον εξειδικευμένοι προληπτικοί έλεγχοι και ενδοσκοπικές εξετάσεις Δείτε τις Εξετάσεις

Αν επιθυμείτε να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο το ετήσιο check up σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε επιπλέον εξετάσεις με πιο εξειδικευμένο χαρακτήρα. Έτσι, δημιουργείτε την απόλυτα προσαρμοσμένη παρακολούθηση της υγείας σας, εξοικονομώντας χρήματα.

Προνόμια

σε επιπλέον προληπτικούς ελέγχους στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντραΔείτε τις Εξετάσεις

Όποιο κι από τα 3 πακέτα κι αν επιλέξετε, μπορείτε να
πραγματοποιήσετε επιπλέον
προληπτικούς ελέγχους
με έκπτωση στα συμβεβλημένα
διαγνωστικά κέντρα.

 

 

Γιατροί & Εξετάσεις

Η πρόσβαση σε ένα ποιοτικό σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη διασφάλιση της καλής σας υγείας. Η τακτική παρακολούθηση από τον οικογενειακό γιατρό, η καταγραφή του ιατρικού σας ιστορικού και οι διαγνωστικές εξετάσεις συμβάλλουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση ζητημάτων υγείας, που μπορεί να προκύψουν και σας παρέχουν ασφάλεια κάθε στιγμή.

3 Πακέτα

εξωνοσοκομειακών καλύψεων για μεγαλύτερη ευελιξία επιλογώνΔείτε τα Πακέτα

Ανάλογα με τις ατομικές ή τις οικογενειακές σας ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας επιλέξτε ένα από τα τρία πακέτα και:

  • Εξασφαλίστε απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς κάθε ειδικότητας
  • Πραγματοποιήστε διαγνωστικές εξετάσεις εύκολα και γρήγορα
  • Ορίστε τον οικογενειακό σας γιατρό από το δίκτυο της Generali με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά επίσκεψη
  • Kαλύψτε μέρος των εξόδων των ιατρικών σας επισκέψεων σε γιατρό εκτός δικτύου

On Demand

παροχές για εσάς που επιθυμείτε περισσότερα από την Ασφάλισή σαςΔείτε τις Παροχές

Προνοήστε για κάποια έκτακτα έξοδα υγείας που μπορεί να προκύψουν ή ακόμη και αισθητικής ιατρικής, επιλέγοντας τις προαιρετικές παροχές, και:

  • Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα εξειδικευμένο δίκτυο επαγγελματιών υγείας
  • Διασφαλίστε σημαντική κάλυψη των εξόδων σας

Νοσηλεία

Οι νοσοκομειακές καλύψεις είναι ο κεντρικός πυλώνας ενός ασφαλιστήριου υγείας, καθώς αφορούν στις περιπτώσεις εκείνες που λόγω ατυχήματος, ασθένειας ή κάποιου επείγοντος περιστατικού, χρειαστεί να νοσηλευτείτε, να παραμείνετε σε μονάδα εντατικής θεραπείας ή να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση. Στο Life On της Generali έχετε τέσσερεις επιλογές για να διαλέξετε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Basic

Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος

Ένα πολύ προσιτό πρόγραμμα που καλύπτει έξοδα έως 150.000€ σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείτε αποκλειστικά λόγω ατυχήματος

Standard

Νοσηλεία σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας

Μια συμφέρουσα ασφαλιστική λύση που καλύπτει έως 150.000€ για έξοδα νοσηλείας σε δίκλινο δωμάτιο, λόγω ατυχήματος ή και ασθένειας

Premium

Πλήρης νοσοκομειακή κάλυψη με επιπλέον προνόμια & επιλογές

Το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο νοσοκομειακής περίθαλψης με υψηλά κεφάλαια κάλυψης έως 1.000.000€. Περιλαμβάνει όλες τις ιατρικές πράξεις ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρήζουν διανυκτέρευσης σε νοσοκομείο, με πολλαπλές επιλογές στο ποσό συμμετοχής, επιδόματα & bonus

Family

Μια εναία λύση διαμοιραζόμενου κεφαλαίου για όλη την οικογένεια

Aσφαλίστε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας ανεξαρτήτως ηλικίας και αριθμού μελών, με όποιον συνδυασμό εσείς επιθυμείτε. Διαμοιραστείτε το κεφάλαιο κάλυψης και επωφεληθείτε της ευελιξίας επιλογών και της πληρότητας καλύψεων.

Αποκατάσταση

Πολλές φορές, ακόμη και αρκετό καιρό μετά από κάποιον τραυματισμό ή ασθένεια είναι απαραίτητη η περαιτέρω παρακολούθηση και ιατρική μέριμνα σε ειδικά κέντρα, από εξειδικευμένους φυσίατρους, γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων και νοσηλευτικό προσωπικό. Οποιαδήποτε νοσοκομειακή παροχή κι αν έχετε επιλέξει, μπορείτε να την συνδυάσετε με μία από τις παρακάτω επιλογές.

Basic

για κάλυψη εξόδων σε κέντρο αποκατάστασης και κατ’ οίκον νοσηλεία

Κάλυψη εξόδων για αποκατάσταση και αποθεραπεία σε κέντρα του δικτύου της Generali με ημερήσιο χρηματικό όριο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και επιπλέον πρόβλεψη για 2μηνη κατ’ οίκον νοσηλεία

Standard

περιλαμβάνει μεγαλύτερη κάλυψη ημερήσιων εξόδων σε κέντρα αποκατάσταση και έξοδα αποκλειστικής νοσηλευτικής φροντίδας

Μεγαλύτερο ποσό κάλυψης εξόδων τριτοβάθμιας περίθαλψης και για κατ΄ οίκον νοσηλεία και επιπλέον πρόβλεψη κάλυψης για αποκλειστική νοσηλευτική φροντίδα

Premium

για ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη ημερήσιων εξόδων σε κέντρα αποκατάστασης και αγορά ή ενοικίαση ειδικού εξοπλισμού αν χρειαστεί

Ακόμη μεγαλύτερη κάλυψη των εξόδων αποκατάστασης και αποθεραπείας και των χρονικών ορίων αυτής και επιπλέον πρόβλεψη για ενοικίαση ειδικού εξοπλισμού

Υπηρεσίες

Η ασφάλισή σας μετατρέπεται σε μια ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης, όπου οι ασφαλιστικές παροχές και οι καλύψεις συνδυάζονται με έναν κόσμο πρόληψης και ολοκληρωμένης φροντίδας, υπηρεσιών ιατρικής και ευ ζην. Με το «Life On» έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες και προνόμια, για να ζείτε καλύτερα την κάθε σας στιγμή χαρίζοντάς σας την απόλυτη αίσθηση υγείας!
my-gen-1 Ασφάλεια σε κάθε σας βήμα

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες της ασφάλισής σας από ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης.

Διαχειριστείτε τα ασφαλιστήριά σας.

Υποβάλετε νέα αιτήματα και παρακολουθήστε την πορεία τους. Κλείστε online ραντεβού. Καλέστε άμεσα βοήθεια και πραγματοποιήστε τις πληρωμές σας εύκολα και γρήγορα!

my-e-doctor-2 O γιατρός στο κινητό σου

Οι ιατρικές υπηρεσίες δεν ήταν ποτέ πιο προσβάσιμες!

Επικοινωνήστε μέσω τηλεσυνεδρίας με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και λάβετε Ιατρική Συμβουλευτική και καθοδήγηση 24/7, καθώς και μια πρώτη εκτίμηση της πιθανής αιτίας των συμπτωμάτων σας.

my-health-iq-3 Ο ψηφιακός σου σύμβουλος υγείας

Αποκτήστε έναν ψηφιακό life & health coach που θα σας καταλαβαίνει και θα σας κινητοποιεί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Καταγράψτε τις δραστηριότητες και τις συνήθειές σας, παρακολουθήστε τη φυσική σας κατάσταση και διαμορφώστε το Προσωπικό σας Σκορ Υγείας, λαμβάνοντας εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλές.

my-e-gym-4 Ο γυμναστής σου

Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία video γυμναστικής, live gym sessions και καθοδήγηση από εξειδικευμένους trainers των Holmes Place, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Επιλέξτε το δικό σας πρόγραμμα γυμναστικής από το σπίτι και δείτε τα οφέλη της άσκησης στο σώμα και τη διάθεσή σας.

affidea-5 O διατροφολόγος σου

Η υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών είναι η βάση για την καλή λειτουργία του οργανισμου. Επωφεληθείτε της προνομιακής πρόσβασης σε διαιτολόγους – διατροφολόγους και  ακολουθήστε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής με σεβασμό στις προσωπικές σας ανάγκες.

melapus-6 Ο ψυχολόγος σου

Η καλή ψυχική υγεία είναι απαραίτητη για μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Αναζητήστε την καθοδήγηση των ειδικών με όποιον τρόπο εσείς θέλετε (ψηφιακά ή επίσκεψη στο ιατρείο) και κλείστε ραντεβού online σε ημέρα και ώρα της επιλογής σας.

how-it-works-img2

Πώς Λειτουργεί

1

Επιλέξτε τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν

step_icon01
2

Προσαρμόστε τις επιλογές σας στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

step_icon02
3

Λάβετε την προσφορά στο email σας

step_icon03
4

Ολοκληρώστε την αγορά μέσω του ασφαλιστικού συμβούλου και λάβετε εξατομικευμένη υποστήριξη

step_icon04
how-it-works-img2

Πώς Λειτουργεί

1

Επιλέξτε τις καλύψεις που σας ενδιαφέρουν

step_icon01
2

Προσαρμόστε τις επιλογές σας στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας

step_icon02
3

Λάβετε την προσφορά στο email σας

step_icon03
4

Ολοκληρώστε την αγορά μέσω του ασφαλιστικού συμβούλου και λάβετε εξατομικευμένη υποστήριξη

step_icon04

Εναλλακτικά συμπληρώστε τα στοιχεία σας
για να επικοινωνήσει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος μαζί σας

Παρακαλώ συμπλήρωσε
το όνομά σου
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το επώνυμό σου
Παρακαλώ επίλεξε
1/2
Παρακαλώ επιβεβαίωσε
το email σου
Το email που έχετε εισάγει δεν είναι το ίδιοΗ διεύθυνση email δεν είναι σωστή
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το κινητό σου
Το κινητό πρέπει να
είναι της μορφής 69...
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Τ.Κ. σου
Λάθος ταχυδρομικός
κώδικας.
Ο Τ.Κ. πρέπει
να έχει 5 ψηφία
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Α.Φ.Μ σου
Ο αριθμός ΦΠΑ
δεν είναι έγκυρος
The VAT number must have 9 digits
cirlce-xl cirlce-xl circle-sm dots

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω το Life On; Σε τι διαφέρει από τα άλλα προγράμματα υγείας;

Το Life On είναι πολύ παραπάνω από ένα κλασικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.  Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχών, καλύψεων και υπηρεσιών που μπορείτε να συνθέσετε εσείς ώστε να διασφαλίσετε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Κινείται γύρω από 5 άξονες προστασίας, που μαζί δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υγείας. Συγκεκριμένα, το Life On επικεντρώνεται στους άξονες: Πρόληψη, Γιατροί & Εξετάσεις, Νοσηλεία και Αποκατάσταση οι οποίοι πλαισιώνονται περαιτέρω από ένα εύρος υπηρεσιών και προνομιών, με σκοπό τη συνολική προσέγγιση και φροντίδα της υγείας σας.  Κάθε άξονας προσφέρει επιλογή από κλιμακούμενα επίπεδα καλύψεων (Basic – Standard – Premium) για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Πρέπει να διαλέξω όλους τους άξονες του Life On;

Το Life On προσφέρει μεγάλη ευελιξία και την δυνατότητα σύνθεσης ενός απόλυτα προσωποποιημένου προγράμματος υγείας, με αμέτρητους πιθανούς συνδυασμούς. Χτίζοντας πάνω στην υποχρεωτική βάση της Πρόληψης – που αποτελεί τον πυρήνα θωράκισης της καλής υγείας – έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε, να ενισχύσετε αλλά ακόμη και να απενεργοποιήσετε τον κάθε άξονα, σύμφωνα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Κάντε τους συνδυασμούς που ανταποκρίνονται στον τρόπο ζωής και τις συνήθειές σας και διαμορφώστε τη δική σας λύση και το δικό σας ασφάλιστρο.

Υπάρχει βασικός συνδυασμός καλύψεων για να μπορέσω να αποκτήσω το πρόγραμμα Life On;

Για να αποκτήσετε τη δική σας Life On εμπειρία ασφάλισης, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα από τα τρία επίπεδα της Πρόληψης (Basic – Standard – Premium). Η τακτική παρακολούθηση και η έγκαιρη διάγνωση είναι άλλωστε, βασικός άξονας για τη διατήρηση και διασφάλιση της καλής υγείας. Διαλέξτε το πακέτο προληπτικών ελέγχων που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες, το φύλο και την ηλικία σας και με αυτόν τον τρόπο έχετε θέσει τις βάσεις του προγράμματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να «χτίσετε» το πρόγραμμά σας με τις Παροχές που σας ενδιαφέρουν (Γιατροί & Εξετάσεις – Νοσηλεία – Αποκατάσταση).

Εάν επιλέξω ένα συγκεκριμένο επίπεδο κάλυψης για την Πρόληψη, πρέπει να συνεχίσω και στους υπόλοιπους άξονες με το ίδιο;

Όχι! Αυτή είναι και η αξία του Προγράμματος! Δεν αποτελεί μία λύση – πακέτο για όλους αλλά προσφέρει πολλές επιλογές ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς. Κάντε λοιπόν, τους συνδυασμούς που επιθυμείτε! Τα τρία επίπεδα κάλυψης έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να διευρύνουν τις επιλογές σας με βάση τις ανάγκες σας. Επιλέξτε το επίπεδο κάλυψης που σας ταιριάζει ανά άξονα προγράμματος και συνδυάστε τα ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Παράδειγμα: Πρόληψη Basic – Γιατροί & Εξετάσεις Standard – Νοσηλεία Premium και Αποκατάσταση Basic

Ποιες είναι οι υπηρεσίες και τα προνόμια που προσφέρει το Life On; Χρεώνονται επιπλέον;

Το Life On σας παρέχει πρόσβαση σε έναν κόσμο υπηρεσιών ιατρικής, ψηφιακών λύσεων και προνομίων. Για πρώτη φορά, μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη σωματική και ψυχική υγεία και το ευ ζην (γιατρός, ψυχολόγος, διατροφολόγος και γυμναστής) συμπληρώνουν την ασφάλιση σας. Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών, ενεργοποιούνται αυτόματα με την επιλογή του πακέτου της Πρόληψης που επιθυμείτε χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον χρήματα.

Παράλληλα, ενεργοποιώντας τον άξονα της Νοσηλείας «ξεκλειδώνετε» και μία ακόμα ξεχωριστή υπηρεσία. Έναν ψηφιακό σύμβουλο υγείας, το «My Health IQ», την έξυπνη εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε ενεργά την υγεία σας με έναν διασκεδαστικό και επιστημονικά κατοχυρωμένο τρόπο.

Το σύνολο των υπηρεσιών αυτών είναι προσβάσιμες από το MyGenerali, την πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών της Εταιρίας (διαθέσιμη από υπολογιστή και εφαρμογή για κινητά και tablets). Σε ένα και μόνο σημείο, βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που αφορούν την ασφαλιστική σας κάλυψη, ενώ συγχρόνως έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε και να παρακολουθείτε τα αιτήματά σας, να πραγματοποιείτε πληρωμές και να λαμβάνετε συμβουλές για μια καλύτερη ζωή.

Έχω οικογένεια. Ποιες είναι οι επιλογές μου;

Τώρα μπορείτε να ασφαλίσετε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας (ανεξαρτήτως αριθμού, φύλου και ηλικίας) με δύο διαφορετικούς τρόπους.

  1. Επιλογή ατομικού κεφαλαίου για κάθε μέλος
  2. Επιλογή ενιαίου κεφαλαίου για όλα τα μέλη

Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος μπορεί να σας κατατοπίσει περαιτέρω σχετικά με την καλύτερη επιλογή για εσάς με βάση τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Δεν έχω ασφαλιστικό σύμβουλο και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα. Τι πρέπει να κάνω;

Στην Generali πιστεύουμε ότι η εξατομικευμένη συμβουλευτική ενός καταρτισμένου Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύτιμο αλλά και απαραίτητο στοιχείο για τη διασφάλιση μιας κατάλληλης και ολοκληρωμένης πρότασης για την υγεία σας. Εάν δεν συνεργάζεστε ήδη με κάποιον, μην διστάσετε να μας ζητήσετε μια σύσταση. Κάντε την έρευνά σας, περιηγηθείτε στο website μας, ακολουθήστε τα βήματα δημιουργίας του δικού σας Life On προγράμματος, και συμπληρώστε την σχετική φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Εμείς θα φροντίσουμε να σας φέρουμε σε επαφή με έναν καταρτισμένο Συνεργάτη μας, για να συζητήσετε περαιτέρω τις επιλογές σας.

X