Κουίζ: Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς αυτή τη χρονιά;
LIFE IN MOTION

Κουίζ: Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς αυτή τη χρονιά;

11.01.2023 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τις επόμενες διακοπές σας. Αρκετοί ίσως έχουν ήδη έτοιμα τα σχέδιά τους και άλλοι να μην έχουν ακόμα αποφασίσει πώς ακριβώς θα ήθελαν να περάσουν τις διακοπές τους. Ανυπομονείτε να περάσετε χρόνο με φίλους και συγγενείς; Να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι; Ή μήπως να ζήσετε μία περιπέτεια;

Υπάρχουν, βέβαια, και εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν το είδος διακοπών που επιλέγει κάποιος. Οι επαγγελματίες του κλάδου παρατηρούν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον οικοτουρισμό, τα ταξίδια με μειωμένες εκπομπές άνθρακα, τις διακοπές που συνδυάζονται με εθελοντική εργασία και τη στενή γνωριμία με τον πολιτισμό ενός τόπου. Σε μια παγκόσμια μελέτη, 83% των ταξιδιωτών απάντησαν ότι τους ενδιαφέρει να ταξιδεύουν με τρόπο που δεν επιβαρύνει το φυσικό περιβάλλον.

Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε εφέτος το ιδανικό για εσάς ταξίδι, έχουμε δημιουργήσει ένα σύντομο κουίζ. Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και ανακαλύψτε ποιος είναι ο προτεινόμενος τύπος διακοπών για το 2023!