Ηλεκτρικά Οχήματα: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε | Generali
LIFE IN MOTION

Ηλεκτρικά Οχήματα: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

03.02.2022 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Τα τελευταία χρόνια, τα ηλεκτρικά οχήματα, έχουν μπει στην καθημερινότητά μας, ως μία εναλλακτική επιλογή μετακίνησης. Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά σκουτεράκια αλλά και ηλεκτρικά ποδήλατα, αποτελούν πλέον, μία από τις επιλογές του καταναλωτή. Οι επιλογές και δυνατότητες αυξάνονται διαρκώς αλλά και τα κίνητρα για την απόκτησή τους καθώς αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα των κυβερνήσεων προς τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων. 

Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο όχημα, αξιολογήστε τα πλεονεκτήματα απόκτησης ενός ηλεκτρικού οχήματος. Τα προνόμια απόκτησης αλλά και ελεύθερης μετακίνησης στο κέντρο της πόλης, η καινοτομία που προσφέρουν και η προστασία του περιβάλλοντος είναι μερικά από αυτά.

Zz1hYTI1MGIwYzdmZTcxMWVjYTc3NGQ2NmQ1MDZhY2Q1OQ==.jfif

Ένα χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών οχημάτων είναι η φόρτισή τους. Διαβάστε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, την φόρτιση ενός ηλεκτρικού σκούτερ & ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Generali_Electric Vehicle_Infographic_GREECE_20.01.22-2.jpg

Ό,τι και να επιλέξετε η Generali θα είναι πάντα δίπλα σας για ασφαλές διαδρομές με το Πρόγραμμα Ασφάλισης Αυτοκινήτου Speed On και το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ποδηλάτου Cycle Way .