Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Προστατευτείτε από τα απρόβλεπτα γεγονότα
LIFE IN MOTION

Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Προστατευτείτε από τα απρόβλεπτα γεγονότα

29.09.2020 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Η ζωή μπορεί να γίνει απρόβλεπτη πολλές φορές, ειδικά στις καθημερινές σας μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Η νευρική οδήγηση, οι απρόβλεπτες κινήσεις των άλλων οδηγών, αλλά και η λανθασμένη αξιολόγηση του οδηγού και τα αργά αντανακλαστικά μπορούν να οδηγήσουν σε ατυχήματα. Στις βασικές αρχές κάθε νέου και πεπειραμένου οδηγού πρέπει να είναι η προσαρμογή της ταχύτητάς του ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, η διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας και η αποφυγή παραγόντων που μπορούν να του αποσπάσουν τη προσοχή.

Για διαδρομές χωρίς άγχος, είναι σημαντικό να έχετε μεριμνήσει για την απόκτηση μίας καλής και ποιοτικής ασφάλισης αυτοκινήτου. Στη Generali έχουμε σχεδιάσει τα 3 Προγράμματα Ασφάλισης Αυτοκινήτου Speed, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.  

Αν επιθυμείτε ακόμα μεγαλύτερη προστασία, η Μικτή Ασφάλεια Αυτοκινήτου σας παρέχει επιπλέον κάλυψη για ίδιες ζημιές (δηλαδή ζημιές που προκλήθηκαν από τον οδηγό του ασφαλισμένου αυτοκινήτου με υπαιτιότητά του) αλλά και κακόβουλες ενέργειες και τρομοκρατικές ενέργειες / ενέργειες διατάραξης της δημόσιας τάξης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για το πώς η ασφάλιση αυτοκινήτου σας σας προστατεύει από ένα απρόβλεπτο γεγονός. 

Η ζωή μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά εμείς είμαστε δίπλα σας. Στη Generali συνεργαζόμαστε με ένα ευρή και ποιοτικό δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για να σας προσφέρουν βοήθεια και καθοδήγηση. 

Επιπλέον, εάν χρειαστεί να καλέσετε την Οδική Βοήθεια ή Φροντίδα Ατυχήματος, εκτός από ένα τηλεφώνημα στο 210 8096100 ή 18112, μπορείτε επίσης να την ειδοποιήσετε online από το κινητό σας χρησιμοποιώντας το MyGenerali app. Mέσα από το MyGenerali μας ενημερώνετε για την ακριβή τοποθεσία του οχήματός σας και παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη διαδρομή του οχήματος Οδικής Βοήθειας ή Φροντίδας Ατυχήματος.