Καριέρα στη Generali

εικόνα από τη σελίδα καριέρα στη generali

Ο ασφαλιστικός χώρος έχει πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο. Βασικό μέλημά όσων εργάζονται σε αυτόν είναι η προστασία και η θετική επίδραση στις ζωές των ανθρώπων και των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε.

Με πάνω από 78.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 60 χώρες και 30 διαφορετικές γλώσσες, ο Όμιλος Generali αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στον κόσμο και οι συνολικές εργασίες και δράσεις μας δημιουργούν το παγκόσμιο αποτύπωμα μας.

Η Generali Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1886 και ανήκει στην πρώτη δεκάδα των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών στη χώρα. Στόχος μας οι απλές και έξυπνες ασφαλιστικές λύσεις για τους πελάτες μας, εστιάζοντας πάντα στις δικές τους ανάγκες. Η εταιρία εξυπηρετεί 217.500 ασφαλισμένους σε όλη τη χώρα και προσφέρει προγράμματα ασφάλισης όλων των κλάδων.

Η εταιρικη μας κουλτουρα

Το Όραμα, η Αποστολή και οι Αξίες μας είναι οι θεμέλιοι λίθοι της κουλτούρας μας, η οποία προέρχεται από τη δέσμευσή μας να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές των ανθρώπων. Μια δέσμευση που έχει ιστορία σχεδόν 200 χρόνων και αποτελεί την πιο σημαντική κληρονομιά του Ομίλου Generali.

Ίσες ευκαιρίες στην εργασία

Ως εργοδότης που υποστηρίζει τις ίσες ευκαιρίες, δεν κάνουμε διακρίσεις στους υποψηφίους συνεργάτες μας λόγω φυλής, θρησκείας, καταγωγής, φύλου, σωματικής ή ψυχικής αναπηρίας ή ηλικίας. Η δέσμευση μας για ίσες ευκαιρίες στην εργασία βασίζεται στις αρχές μας και τον Κώδικα Δεοντολογίας μας.

Δεσμευόμαστε επίσης για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης και υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα.

Διαβάστε την διεθνή πολιτική του Ομίλου Generali για την διαφορετικότητα εδώ.

Πρόγραμμα για Αποφοίτους

Global Graduate Program – Η αρχή για μια διεθνή σταδιοδρομία στην Generali!

Το 18μηνο πρόγραμμα προσφέρει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα νέων ανθρώπων και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις ικανότητες και την εμπειρία σας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών του χώρου, σε έναν από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους του κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το κεντρικό site του Ομίλου Generali:

https://www.generali.com/work-with-us/grow-with-us/Drive-our-success.html