Ασφάλιση Υγείας - Συμπληρωματικές Παροχές & Επιδόματα | Generali

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Συμπληρωματικές Παροχές & Επιδόματα

Επιπλέον φροντίδα & προστασία όπως την θέλεις

Νιώσε σίγουρος και ασφαλής

Το εισόδημα που λαμβάνουμε από την εργασία μας, καθορίζει αποφασιστικά το επίπεδο διαβίωσης, τόσο το δικό μας, όσο και της οικογένειάς μας. Σε περίπτωση ενός απρόοπτου γεγονότος, που χάσουμε την ικανότητά μας να εργαστούμε, χάνουμε δυστυχώς και την ικανότητά μας να ορίσουμε εμείς, αρκετά από τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας.

 

Αναπόφευκτα, επηρεάζεται ο τρόπος ζωής μας, πολλές φορές γίνεται πιο δαπανηρός καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή μιας ασθένειας, ενώ και οι παροχές από τον κοινωνικό φορέα είναι σημαντικά μικρότερες από το εισόδημα που είχαμε όταν εργαζόμασταν. Η Generali, θέλοντας να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ολοκληρωμένη προστασία, διαθέτει μια σειρά από εξειδικευμένες καλύψεις, που προσφέρουν επιπρόσθετη οικονομική στήριξη, έναντι κάθε απροόπτου.

 

Οι παροχές που περιγράφονται παρακάτω, μπορούν να συμπληρώσουν το πρόγραμμα Υγείας που έχεις επιλέξει.

484

Συμπληρωματικές Παροχές & Επιδόματα

Η παροχή αυτή προβλέπει την απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων του συμβαλλόμενου σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας του ασφαλισμένου από ατύχημα ή ασθένεια. Το πρόγραμμα παραμένει σε ισχύ και η εταιρία αναλαμβάνει την πληρωμή του ασφαλίστρου, διασφαλίζοντάς σου την ομαλή συνέχιση των παροχών του προγράμματος που έχεις επιλέξει.

*Η συγκεκριμένη παροχή είναι διαθέσιμη για τα προγράμματα Medical Prime και Medical Select

Η παροχή αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τα σχέδια και τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για τα παιδιά σου, ακόμα και αν δεν έχεις πλέον την ικανότητα να παράγεις εισόδημα ή φύγεις από τη ζωή. Διασφαλίζεις με αυτό τον τρόπο, ότι τα οφέλη των ασφαλιστικών και αποταμιευτικών προγραμμάτων σου θα προσφερθούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην οικογένειά σου.

*Η συγκεκριμένη παροχή είναι διαθέσιμη για τα προγράμματα Medical Prime και Medical Select

Η παροχή αυτή επιτρέπει την αναπλήρωση του εισοδήματός σου, στην περίπτωση που λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δε θα μπορείς προσωρινά να εργαστείς. Πρόκειται για παροχή στην οποία η εταιρία καταβάλλει ημερήσιο επίδομα, ώστε να μην επιβαρυνθείς περισσότερο σε μια δύσκολη για εσένα συγκυρία.

Η παροχή της απώλειας εισοδήματος λόγω προσωρινής ολικής ανικανότητας από ατύχημα, σου επιτρέπει να αναπληρώσεις την απώλεια εισοδήματος, σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος, δε θα μπορείς προσωρινά να εργαστείς. Πρόκειται για παροχή στην οποία η εταιρία καταβάλλει ημερήσιο επίδομα, ώστε να μην επιβαρυνθείς περισσότερο σε μια δύσκολη για εσένα συγκυρία.

Η εταιρία καταβάλλει ημερήσιο επίδομα για κάθε ημέρα νοσηλείας σε νοσοκομείο, ανάρρωσης στο σπίτι ή μετά από φυσιολογικό τοκετό ή τοκετό με καισαρική τομή. Το ημερήσιο επίδομα για τοκετό διπλασιάζεται σε περίπτωση νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σκοπός της παροχής είναι να καλύψει μικρές και καθημερινές δαπάνες, που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και επιβαρύνουν τον συνολικό προϋπολογισμό.

Με την παροχή αυτή, σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να προστατεύσεις οικονομικά τους αγαπημένους σου σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Το κεφάλαιο καταβάλλεται στους δικαιούχους που εσύ έχεις ορίσει με την προϋπόθεση ότι ο θάνατος οφείλεται σε κάποιο ατύχημα. Επιπλέον, το ποσό διπλασιάζεται σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Η παροχή συμβάλλει στην προστασία της οικογένειας, απαλλάσσοντας τους δικούς σου από την οικονομική απώλεια που συνοδεύει πάντα ένα αιφνίδιο γεγονός.

Η παροχή αυτή σε προστατεύει και σε διασφαλίζει οικονομικά, σε περίπτωση που εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας, χάσεις την ικανότητά σου να παράγεις εισόδημα από την εργασία σου. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο διπλασιάζεται σε περίπτωση που η μόνιμη ολική ανικανότητα οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα.

Η παροχή αυτή σε προστατεύει και σε διασφαλίζει οικονομικά, σε περίπτωση που εξαιτίας κάποιου ατυχήματος, χάσεις την ικανότητά σου να παράγεις εισόδημα από την εργασία σου. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται είτε ολόκληρο είτε σε ποσοστό ανάλογο με το ποσοστό που θα περιοριστεί η ικανότητά σου να παράγεις εισόδημα.

Η παροχή αυτή σου προσφέρει τη σιγουριά ότι τα σχέδιά σου θα παραμείνουν ανεπηρέαστα, ακόμη και αν χάσεις την ικανότητά σου να εργαστείς σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας ή και τις επιπλοκές τους. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται εφάπαξ. Διασφαλίζεις με αυτό τον τρόπο, ότι θα συνεχιστεί η ομαλή συνέχιση των παροχών του προγράμματος.

Με την παροχή αυτή, η εταιρία καταβάλει το Ετήσιο Ασφαλισμένο Κεφάλαιο, σε περίπτωση θανάτου του συμβαλλόμενου ή σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται εφάπαξ. Διασφαλίζεις με αυτό τον τρόπο, ότι θα συνεχιστεί η ομαλή συνέχιση των παροχών του προγράμματος.

Με την παροχή αυτή σου παρέχεται ένα κεφάλαιο σε περίπτωση διάγνωσης μίας από τις 13 συγκεκριμένες σοβαρές ασθένειες, διασφαλίζοντας τη ρευστότητα και την άνεση που είναι αναγκαία σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η συμπληρωματική ασφάλιση ζωής σου προσφέρει τη δυνατότητα να προστατεύσεις την οικογένειά σου από τις οικονομικές επιπτώσεις ενός θανάτου στην οικογένεια, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Σου παρέχει επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξεις το κεφάλαιο και να προσαρμόσεις την κάλυψη σε όρια και διάρκεια της επιλογής σου. Αποτελεί τον πλέον πρόσφορο τρόπο οικονομικής προστασίας της οικογένειας από τον κίνδυνο της πρόωρης απώλειας ζωής και βοηθά να ολοκληρωθεί η υλοποίηση του προγραμματισμού όταν ο ασφαλισμένος δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Με την παροχή αυτή η Generali αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων που θα γίνουν εκτός νοσοκομείου, σε περίπτωση ατυχήματος. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεις τη δυνατότητα επιλογής του καλύτερου και πιο έγκαιρου τρόπου για την αντιμετώπιση των συνεπειών ενός ατυχήματος. Μεταξύ άλλων, καλύπτονται οι ιατρικές επισκέψεις, οι διαγνωστικές εξετάσεις, οι δαπάνες για φυσιοθεραπείες και φάρμακα και τα οδοντιατρικά έξοδα που οφείλονται σε ατύχημα.

Με την παροχή αυτή σου καταβάλλουμε επίδομα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο, οπουδήποτε και αυτή γίνει (Ελλάδα ή εξωτερικό). Το ποσό είναι ανάλογο με τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης για ατύχημα ή ασθένεια ή και τις επιπλοκές τους. Το ποσό που καταβάλλεται είναι ανεξάρτητο από τα έξοδα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης.

Όνομα*

Παρακαλώ συμπλήρωσε το όνομά σου

Επώνυμο*

Παρακαλώ συμπλήρωσε το επώνυμό σου

Έχεις ήδη ασφαλιστήριο με την Generali;*

Παρακαλώ επίλεξε

Τηλέφωνο*

Παρακαλώ συμπλήρωσε το κινητό σουΤο κινητό πρέπει να είναι της μορφής 69...

TK*

Συμπλήρωσε το Τ.Κ. σουΛάθος ταχυδρομικός κώδικας.

ΑΦΜ*

Συμπλήρωσε το Α.Φ.Μ. σουΟ αριθμός ΦΠΑ δεν είναι έγκυρος

Ασφαλιστικές Λύσεις για κάθε σου ανάγκη

Ό,τι κι αν θέλεις να διαφυλάξεις, σου παρέχουμε εξατομικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε πτυχή της ζωής σου