Ιδιωτική Ασφάλεια Υγείας

Η Generali αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις της ζωής σας αλλά και τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες και τις παροχές της με ένα 360ο μοντέλο ασφάλισης. To Οικοσύστημα Υγείας Life On.

Ένα ολιστικό πρόγραμμα Υγείας που σας δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας επιλέγοντας όσες παροχές και καλύψεις χρειάζεστε για εσάς ή και την οικογένειά σας.

Με βασικούς άξονες την πρόληψη, την εξωνοσοκομειακή κάλυψη, τη νοσοκομειακή περίθαλψη και την αποκατάσταση, το Οικοσύστημα Υγείας της Generali βάζει εσάς στο επίκεντρο, παρέχοντάς σας μία πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε εσείς, αυτές που ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Μία ευέλικτη και σύγχρονη πρόταση η οποία μπορεί να ανταποκριθεί στις ατομικές ή οικογενειακές σας ανάγκες.

Επιπλέον, όπως κι αν διαμορφώσετε τις καλύψεις σας, πλαισιώνουμε τις επιλογές σας με έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές, δημιουργώντας μία ασπίδα ασφάλειας και φροντίδας, γύρω από εσάς, όπου κι αν βρίσκεστε.

Διαμορφώστε, λοιπόν, το δικό σας Οικοσύστημα Υγείας και… turn your Life ON!

ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

lifeon_Wh-

Μία ολιστική και ευέλικτη πρόταση υγείας για εσάς και την οικογένειά σας, με υπηρεσίες και εφαρμογές για κάθε ανάγκη της ζωής σας

Δείτε περισσότερα

ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Medical Prime

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας με τη σφραγίδα της Generali και τη συνεργασία του Ομίλου Υγεία

Medical Select

Ένα πλήρες πρόγραμμα υγείας σε συνεργασία με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ / ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Συμπληρωματικές Παροχές & Επιδόματα

Δείτε τις παροχές και τα επιδόματα που προσφέρουμε συμπληρωματικά με το Ασφαλιστήριό σας