Η Αποστολή & το Όραμά μας

εικόνα από το header της σελίδας η αποστολή & το όραμα της generali

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

OUR PURPOSE IS TO ENABLE PEOPLE TO SHAPE A SAFER AND MORE SUSTAINABLE FUTURE BY CARING FOR THEIR LIVES AND DREAMS 

Το Όραμα μας, «να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο & πιο βιώσιμο μέλλον φροντίζοντας για τη ζωή και τα όνειρά τους» είναι ο λόγος ύπαρξης μας, αυτό που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί. Πάντα επικεντρώναμε τις προσπάθειές μας στο να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων. Σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η ικανότητά μας να νοιαζόμαστε και να βοηθάμε προσφέροντας καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις θα επιτρέψει στους ανθρώπους να λάβουν αποφάσεις ώστε να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο μέλλον για αυτούς, τις οικογένειες τους, τις επιχειρήσεις τους και την κοινότητά τους.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

OUR MISSION IS TO BE THE FIRST CHOICE BY DELIVERING RELEVANT AND ACCESSIBLE INSURANCE SOLUTIONS 

  • First choice: Η λογική και αυτονόητη επιλογή της αγοράς, που βασίζεται σε ξεκάθαρα πλεονεκτήματα και παροχές.
  • Delivering: Εξασφαλίζουμε το θετικό αποτέλεσμα, επιδιώκοντας πάντα την ανώτατη επίδοση.
  • Relevant: Προβλέπουμε και εκπληρώνουμε πραγματικές ανάγκες ή ευκαιρίες προσαρμόζοντας τις λύσεις μας στις προσωπικές ανάγκες και συνήθειες που ο καθένας κρίνει ως αξιόλογες για τη ζωή του.
  • Accessible: Πάνω από όλα απλά, κατανοητά, προσβάσιμα, ευκολόχρηστα. Πάντα στη διάθεση των πελατών μας προσφέροντας ανταγωνιστικές λύσεις.
  • Insurance Solutions: Στόχος μας η προσφορά ουσιαστικών λύσεων που συνδυάζουν την ποιοτική προστασία, καθοδήγηση και εξυπηρέτηση.