Καριέρα στην Generali | Generali
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Καριέρα στην Generali

We're all about you!

Στην Generali πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός. Κάθε ένας από εμάς κάνει τη διαφορά στην Ομάδα μας!

We're all about you!
0

Γίνε μέλος της ομάδας μας

Στείλε μας το βιογραφικό σου!

Η Lifetime Partner Φιλοδοξία μας

Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στο να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων και να βρισκόμαστε δίπλα τους καθημερινά, προσφέροντας καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένα προγράμματα. Η δέσμευση και το πάθος μας, κάνει το όραμά μας πραγματικότητα.

Η Lifetime Partner Φιλοδοξία μας

Οι Συμπεριφορές μας

Οι Συμπεριφορές μας περιγράφουν το πώς θέλουμε να εργαζόμαστε και να αλληλεπιδρούμε. Είναι η δέσμευσή μας ως κοινότητα αλλά και ως άτομα. Είναι οι πυλώνες της εταιρικής μας κουλτούρας που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και αποτελούν την κλίμακα αξιολόγησης των αποτελεσμάτων που επιτυγχάνουμε.

Ownership

Ownership

Παίρνουμε πρωτοβουλίες και ενεργούμε με πάθος για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων

Simplification

Simplification

Απλοποιούμε καταστάσεις, προσαρμοζόμαστε γρήγορα και παίρνουμε έξυπνες αποφάσεις

Human Touch

Human Touch

Συνεργαζόμαστε επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση και πνεύμα ομαδικότητας

Innovation

Innovation

Υιοθετούμε τη διαφορετικότητα για να πετύχουμε την καινοτομία

ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΟΜΑΔΑ

One Team, One Dream, One Journey

Είμαστε μία ομάδα, μοναδική και ακατανίκητη που αποτελούμε την καρδιά του οργανισμού μας! Εργαζόμαστε με επιμονή, υπομονή και δέσμευση, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον στους κοινούς μας στόχους και κατακτούμε με τη συλλογική μας προσπάθεια καθημερινά όσα εχθές έμοιαζαν δύσκολα ή αδύνατα. Σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι μαζί!

One Team, One Dream, One Journey
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Culture Council

Για εμάς, η κουλτούρα δεν επιβάλλεται αλλά συν-διαμορφώνεται από τη δική μας ενεργό συμμετοχή. Για αυτό και έχουμε συστήσει το Culture Council, ένα όργανο εργαζομένων, το οποίο προτείνει πρωτοβουλίες και ενέργειες με στόχο να συμβάλλει στη σφυρηλάτηση της εταιρικής κουλτούρας που επιθυμούμε για την Generali.

Culture Council
Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ

Διαφορετικότητα, Ισότητα & Συμπερίληψη

Για εμάς η διαφορετικότητα είναι πλούτος που τον υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό. Εκεί βρίσκεται η αφετηρία όλων των μεγάλων ιδεών που γεννιούνται από τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Για αυτό και προωθούμε μία ποικιλόμορφη, δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα και ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον που μας επιτρέπει να εκφράζουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Δίνουμε στους ανθρώπους μας τη δυνατότητα να λάμψουν, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Αυτή είναι η διαδικασία της δημιουργίας μιας ανοιχτής και συμπεριληπτικής εταιρικής κουλτούρας, που επιτρέπει τα μέλη ενός οργανισμού να λειτουργούν μέσα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο εξελίσσεται μαζί με αυτούς συνεχώς προκειμένου να παραμένει βιώσιμο και να διεκδικεί με αξιώσεις την κορυφή στον ασφαλιστικό χώρο.

Ελένη Κορδάτου, HR Director Generali Hellas

Επενδύουμε στους Ανθρώπους μας!

Γιατί μας αρέσει να εργαζόμαστε στην Generali