Η Αποστολή & το Όραμά μας | Generali
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Αποστολή
& το Όραμά μας

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο & πιο βιώσιμο μέλλον φροντίζοντας για τη ζωή και τα όνειρά τους

Κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη

Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξής μας, που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί. Σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η ικανότητά μας να νοιαζόμαστε και να βοηθάμε προσφέροντας καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις θα επιτρέψει στους ανθρώπους να λάβουν αποφάσεις ώστε να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο μέλλον για αυτούς, τις οικογένειές τους, τις επιχειρήσεις τους και την κοινότητά τους.

Οι Αξίες μας

Deliver on the Promise

#Lifetimepartner
#WeAreAllAboutYou

Έχουμε μία μακροχρόνια δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους μας, στους πελάτες και στους μετόχους μας. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τις ζωές των πελατών μας. Δεσμευόμαστε με απόλυτη πειθαρχία και αφοσίωση στο να φέρουμε σε πέρας αυτή την υπόσχεση και να κάνουμε τη διαφορά σε μία σχέση ουσιαστική και μακροχρόνια.

Deliver on the Promise

Value our people

Εκτιμάμε τους ανθρώπους μας, ενθαρρύνουμε την διαφορετικότητα και επενδύουμε στη συνεχόμενη μάθηση, σε ένα προσιτό, ξεκάθαρο και εποικοδομητικό εργασιακό περιβάλλον. Μέσω της ανάπτυξης των ανθρώπων μας, εξασφαλίζουμε το μέλλον της εταιρίας μας.

Value our people

Live the community

Είμαστε περήφανα μέλη ενός παγκόσμιου Ομίλου, με δυνατές, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Οι αγορές αυτές, είναι το «σπίτι» μας.

Live the community

Be open

Είμαστε ανοιχτόμυαλοι, προσιτοί και ικανοί άνθρωποι, που θέλουν να βλέπουν τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Be open
0

Για ένα βιώσιμο μέλλον

Τo όραμά μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη συνεχή
επένδυση στη βιωσιμότητα και την επιδίωξή μας να
αποτελούμε έναν παράγοντα βιώσιμης ανάπτυξης.