Η Αποστολή & το Όραμά μας | Generali

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Αποστολή
& το Όραμά μας

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να στηρίζουμε τους ανθρώπους να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον φροντίζοντας για τη ζωή και τα όνειρά τους

Ο λόγος ύπαρξής μας!
Αυτό που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί

Πάντα επικεντρώναμε τις προσπάθειές μας στο να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων. Σε ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η ικανότητά μας να νοιαζόμαστε και να βοηθάμε προσφέροντας καινοτόμες, εξατομικευμένες λύσεις θα επιτρέψει στους ανθρώπους να λάβουν αποφάσεις ώστε να διαμορφώσουν ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον για αυτούς, τις οικογένειές τους, τις επιχειρήσεις τους και την κοινότητά τους.

Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ

Να είμαστε Lifetime Partner των πελατών μας

Θέλουμε να αποτελούμε Lifetime Partner των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, μέσα από καινοτόμες και εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις, παρέχοντας τη βέλτιστη ασφαλιστική εμπειρία καθώς και ψηφιοποιημένες δυνατότητες που αξιοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεών μας.

Οι Αξίες μας

Deliver on the Promise

#Lifetimepartner
#WeAreAllAboutYou

Έχουμε μία μακροχρόνια δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους μας, στους πελάτες και στους μετόχους μας. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τις ζωές των πελατών μας. Δεσμευόμαστε με απόλυτη πειθαρχία και αφοσίωση στο να φέρουμε σε πέρας αυτή την υπόσχεση και να κάνουμε τη διαφορά σε μία σχέση ουσιαστική και μακροχρόνια.

Deliver on the Promise

Value our people

Εκτιμάμε τους ανθρώπους μας, ενθαρρύνουμε την διαφορετικότητα και επενδύουμε στη συνεχόμενη μάθηση, σε ένα προσιτό, ξεκάθαρο και εποικοδομητικό εργασιακό περιβάλλον. Μέσω της ανάπτυξης των ανθρώπων μας, εξασφαλίζουμε το μέλλον της εταιρίας μας.

Value our people

Live the community

Είμαστε περήφανα μέλη ενός παγκόσμιου Ομίλου, με δυνατές, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Οι αγορές αυτές, είναι το «σπίτι» μας.

Live the community

Be open

Είμαστε ανοιχτόμυαλοι, προσιτοί και ικανοί άνθρωποι, που θέλουν να βλέπουν τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Be open

Οι Μοχλοί του Μετασχηματισμού μας

Για να το πετύχουμε, πρέπει να μεταβαίνουμε όλο και περισσότερο από την πώληση προϊόντων στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την Καινοτομία, τα Δεδομένα, την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους Αυτοματισμούς και να τα συνδυάσουμε με την Ενσυναίσθηση και τη Φροντίδα σε όλη τη διαδρομή των πελατών σε όλα τα σημεία επαφής και τα κανάλια. Αυτό απαιτεί τη σύγκλιση των ΙΤ συστημάτων μας ώστε να γνωρίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους, να δημιουργούμε εξατομικευμένες ροτάσεις και να απολαμβάνουμε μία ενεργητική αλληλεπίδραση. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες θα αλλάξουν από το «Χρειάζομαι ασφάλεια» στο «Θέλω ασφάλεια».

Οι Μοχλοί του Μετασχηματισμού μας
0

Για ένα βιώσιμο μέλλον

Τo όραμά μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη συνεχή
επένδυση στη βιωσιμότητα και την επιδίωξή μας να
αποτελούμε έναν παράγοντα βιώσιμης ανάπτυξης.