Ασφαλιστική Εταιρία Generali Hellas | Generali

Generali Hellas

Η Generali στην Ελλάδα

Η Generali, με περισσότερο από έναν αιώνα παρουσίας στην Ελλάδα και με δυναμική συμμετοχή στην οικονομική ζωή και στην ανάπτυξη της χώρας, έχει καθιερωθεί στην ασφαλιστική αγορά, ως μια σημαντική δύναμη, ικανή να ανταποκριθεί και στις πιο εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής.

 

Στρατηγικός στόχος της Εταιρίας είναι να προσφέρει στους ανθρώπους ένα προστατευτικό πλαίσιο ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν το μέλλον τους με ασφάλεια. Να είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα και να τους βοηθά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Να είναι συνοδοιπόρος στη ζωή τους στηρίζοντάς τους κάθε στιγμή. Αυτή είναι για την Generali η αξία του Lifetime Partner.

Η Generali στην Ελλάδα

Η Generali Hellas με μια ματιά

gen-small-logo1886 - 2024
image-title

Δυναμική παρουσία

€508,9 εκ.

€508,9 εκ.

ασφάλιστρα

4η

ασφαλιστική στην Ελλάδα

€989,6 εκ

€989,6 εκ

κεφάλαια υπό διαχείριση

148,1%

148,1%

Solvency Ratio

3.300+

3.300+

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

837.000

837.000

Πελάτες

Σταθερά δίπλα σου

Το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του brand συνοψίζει τη φιλοσοφία λειτουργίας του, συμβολίζοντας τη φροντίδα με την οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της, κατανοώντας τις ανάγκες τους, το δυναμισμό με τον οποίο αναζητά ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις και την ενσυναίσθηση με την οποία προσεγγίζει τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την Generali.

Σταθερά δίπλα σου