190 Χρόνια Generali | Generali
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

190 Χρονια Generali

Εδώ για εσένα

Από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, η Generali μπορεί να περηφανεύεται για την μακρόχρονη ιστορία της.

Στις 26 Δεκεμβρίου 1831 ιδρύεται στην Τεργέστη από τον επιχειρηματία Giuseppe Lazzaro Morpurgo και φέτος συμπληρώνει τα 190 χρόνια της.

Με πορεία που διατρέχει τρεις ολόκληρους αιώνες, έχει καταφέρει να συνδυάζει με επιτυχία καινοτόμες πρακτικές, αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις και έναν βιώσιμο τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Με γερά θεμέλια να την υποστηρίζουν, μπορεί και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον προβλέποντας τις μελλοντικές τάσεις και ενεργώντας όχι απλά ως ασφαλιστική εταιρία αλλά ως πρωτοπόρος και κοινωνικός καινοτόμος. Μας κληροδοτεί ένα γόνιμο συνδυασμό ανεκτίμητων γνώσεων, πλούσιων εμπειριών και πληθώρα επιχειρηματικών πρωτοβουλιών που της επιτρέπουν όλα αυτά τα χρόνια να είναι ένας Lifetime Partner των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Φέτος είναι η 190η επέτειος της Generali. Ένας παγκόσμιος οργανισμός με στέρεα θεμέλια, ικανός να αντέξει όλες τις προκλήσεις και να προσφέρει εμπιστοσύνη και ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους. Στην Ελλάδα, γιορτάζουμε επίσης 135 χρόνια στην αγορά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε την ισχυρή παρουσία μας για να γίνουμε #LifetimePartner για όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

ΠAΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡIΟΥ, CEO GENERALI HELLAS

135 Χρόνια Generali Hellas

Το 2021 είναι μία χρονιά ορόσημο και για την Generali Hellas, η οποία γιορτάζει τα δικά της 135 χρόνια ιστορίας, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, με φιλοδοξία και όραμα να αποτελεί έναν Lifetime Partner όσων την εμπιστεύονται. Από το 1885, που πραγματοποίησε την είσοδό της στην Ελλάδα, έως σήμερα, το όνομά της είναι συνώνυμο με τις έννοιες της εμπιστοσύνης, της σιγουριάς και της ασφάλειας. Η εταιρία, έχοντας στο επίκεντρό της πελάτες και συνεργάτες, έχει καθιερωθεί ως μια σημαντική δύναμη ικανή να ανταποκρίνεται στις πιο εξιδεικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις της εποχής. Η δυναμική παρουσία της στην οικονομική ζωή και την ανάπτυξη της χώρας συνεχίζεται.