Η Εταιρία | Generali

Η Εταιρία

Δρούμε Παγκόσμια | Καινοτομούμε Tοπικά

O Όμιλος Generali

Η Generali Hellas είναι μέλος του Ομίλου Generali, ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς ασφαλίσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. O Όμιλος Generali ιδρύθηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας το 1831, και σύντομα ανέπτυξε διεθνή δραστηριότητα.

 

Σήμερα, δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλισης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Είναι η πρώτη ασφαλιστική δύναμη στην Ιταλία με ηγετική θέση στην Ευρώπη. Μέσα από ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, έχει εδραιώσει στρατηγική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και στην Ασία και τη Νότια Αμερική.

 

Με πάνω από 190 χρόνια πορείας, πρωτοπορεί ως ηγέτης βιώσιμης ανάπτυξης με παγκόσμιες κοινωνικές δράσεις και επενδυτικές πρωτοβουλίες, που τον κατατάσσουν στους 100 πιο βιώσιμων οργανισμών στον κόσμο.

Η Generali στην Ελλάδα

Από το 1886, που η Generali πραγματοποίησε την είσοδό της στην Ελλάδα, έως σήμερα, το όνομά της είναι συνώνυμο με τις έννοιες της εμπιστοσύνης, της σιγουριάς και της ασφάλειας.

 

Μέσα από συνεχείς λύσεις που εστιάζουν στην ολιστική προστασία και την ανάπτυξη υπηρεσιών, ενσωματώνει συνεχώς την καινοτομία στα προϊόντα και τις διαδικασίες της.

 

Ο ψηφιακός της μετασχηματισμός, η αναβάθμιση του λειτουργικού της μοντέλου και η σταθερή αναπτυξιακή της πορεία, αποτελούν τα εχέγγυα για τον δυναμικό της ρόλο στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή της χώρας, σήμερα, και στο μέλλον.

Η Generali στην Ελλάδα

Η Generali Hellas με μια ματιά

gen-small-logo1886 - 2024
image-title

Δυναμική παρουσία

€508,9 εκ.

€508,9 εκ.

ασφάλιστρα

4η

ασφαλιστική στην Ελλάδα

€989,6 εκ

€989,6 εκ

κεφάλαια υπό διαχείριση

148,1%

148,1%

Solvency Ratio

3.300+

3.300+

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

837.000

837.000

Πελάτες

Η Στρατηγική μας

Ως o κορυφαίoς οργανισμός ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλισης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη, με αδιαμφισβήτητη οικονομική σταθερότητα και αναγνωρισμένη καινοτομία στην αξιοποίηση της χρήσης δεδομένων, η αποστολή μας έχει ήδη ξεκινήσει. Για τους πελάτες μας είμαστε έμπιστοι σύμβουλοι προσφέροντας λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

LIFETIME PARTNER 24

Στο επίκεντρο της στρατηγικής μας είναι η φιλοδοξία μας να αποτελούμε τον Lifetime Partner των πελατών και των συνεργατών μας, προσφέροντας εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις και αξιοποιώντας το εξειδικευμένο δίκτυο συμβούλων μας.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε όχι απλώς ασφαλιστικές λύσεις που εστιάζουν στην αντιμετώπιση κινδύνων, αλλά προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες που εστιάζουν στην προστασία και την πρόληψη. Στόχος μας είναι η Απλότητα, η Καινοτομία, η Ενσυναίσθηση και το Ενδιαφέρον να αποτελούν συνώνυμα του ονόματος της Generali.

Σταθερά δίπλα σου

Το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του brand συνοψίζει τη φιλοσοφία λειτουργίας του, συμβολίζοντας τη φροντίδα με την οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της, κατανοώντας τις ανάγκες τους, το δυναμισμό με τον οποίο αναζητά ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις και την ενσυναίσθηση με την οποία προσεγγίζει τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την Generali.

Σταθερά δίπλα σου