Η Εταιρία | Generali

Η Εταιρία

Δρούμε Παγκόσμια | Καινοτομούμε Tοπικά

O Όμιλος Generali

Η Generali Hellas είναι μέλος του Ομίλου Generali, ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς ασφαλίσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. O Όμιλος Generali ιδρύθηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας το 1831, και σύντομα ανέπτυξε διεθνή δραστηριότητα.

 

Σήμερα, δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 χώρες, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλισης και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Είναι η πρώτη ασφαλιστική δύναμη στην Ιταλία με ηγετική θέση στην Ευρώπη. Μέσα από ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, έχει εδραιώσει στρατηγική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, καθώς και στην Ασία και τη Νότια Αμερική.

 

Με πάνω από 190 χρόνια πορείας, πρωτοπορεί ως ηγέτης βιώσιμης ανάπτυξης με παγκόσμιες κοινωνικές δράσεις και επενδυτικές πρωτοβουλίες, που τον κατατάσσουν στους 100 πιο βιώσιμων οργανισμών στον κόσμο.

Η Generali στην Ελλάδα

Από το 1886, που η Generali πραγματοποίησε την είσοδό της στην Ελλάδα, έως σήμερα, το όνομά της είναι συνώνυμο με τις έννοιες της εμπιστοσύνης, της σιγουριάς και της ασφάλειας.

 

Μέσα από συνεχείς λύσεις που εστιάζουν στην ολιστική προστασία και την ανάπτυξη υπηρεσιών, ενσωματώνει συνεχώς την καινοτομία στα προϊόντα και τις διαδικασίες της.

 

Ο ψηφιακός της μετασχηματισμός, η αναβάθμιση του λειτουργικού της μοντέλου και η σταθερή αναπτυξιακή της πορεία, αποτελούν τα εχέγγυα για τον δυναμικό της ρόλο στην οικονομική και επιχειρηματική ζωή της χώρας, σήμερα, και στο μέλλον.

Η Generali στην Ελλάδα