Φυλάξτε αυτούς που αγαπάτε με τη σωστή ασφάλεια υγείας
FAMILY MATTERS

Φυλάξτε αυτούς που αγαπάτε με τη σωστή ασφάλεια υγείας

25.04.2019 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Για τους περισσότερους από εμάς, το να είναι η οικογένειά μας χαρούμενη και ασφαλή είναι βασική μας προτεραιότητα.

Δυστυχώς, ατυχήματα, προβλήματα υγείας ή μακροχρόνιες ασθένειες μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, με τη σωστή ασφάλιση, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η οικογένειά σας θα έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και την απαραίτητη υποστήριξη, που σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι η ασφάλιση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον περιορισμό του οικονομικού αντικτύπου της ασθένειας, απαλύνοντας το άγχος και το στρες για το κόστος των καλύψεων ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να γίνετε καλά. Είτε πρόκειται για χημειοθεραπεία είτε για έγκαυμα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, η  νοσοκομειακή και η εξωνοσοκομειακή ασφάλιση μπορούν να προσφέρουν σε εσάς και τους αγαπημένους σας την ιατρική και οικονομική στήριξη όταν θα τις χρειάζεστε περισσότερο.

Απαλύνοντας το βάρος των μακροχρόνιων ασθενειών

 

Όλοι μας θέλουμε να είμαστε παρόντες στις σημαντικές στιγμές των αγαπημένων προσώπων μας -καλές ή κακές. Εάν στη διάρκεια της ζωής σας, εξελίξετε μια μακροχρόνια ασθένεια μπορεί να δυσκολευτείτε να προσφέρετε τη σωματική, συναισθηματική και οικονομική στήριξη που θα επιθυμούσατε. Πολλά προβλήματα υγείας όπως καρδιακές παθήσεις ή καρκίνοι οδηγούν σε παρατεταμένες νοσηλείες και ακριβές θεραπείες όπως μαγνητικές τομογραφίες και χημειοθεραπείες, που με τη σειρά τους οδηγούν σε αυξανόμενα κόστη. Μπορεί επίσης, να βρεθείτε σε αδυναμία να εργαστείτε, προσθέτοντας βάρος σε μια ήδη εξαιρετικά επιβαρυμμένη κατάσταση. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να απασχολεί το μυαλό του με αβέβαιες οικονομικές προοπτικές ή ακόμα και με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας αλλά να θυμάστε πως αυτό το παραπάνω σενάριο δεν είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα.

Με τη σωστή ασφάλιση, το οικονομικό βάρος και οι φόβοι για το μέλλον της οικογένειας σας μπορούν να απαλειφθούν, επιτρέποντας σας να εστιάσετε σε πιο σημαντικά πράγματα όπως η ανάρρωσή σας ή το να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας. Η ασφάλιση υγείας μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τα κόστη που προκύπτουν από τη θεραπεία, κάποια εγχείρηση και τη νοσοκομειακή περίθαλψη για εσάς και τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειάς σας. Εντωμεταξύ, τα επιδόματα/κεφάλαια αποκατάστασης που μπορούν να προστεθούν στα προγράμματα υγείας διασφαλίζουν ότι η αδυναμία σας να εργαστείτε δε θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση και το εισόδημά σας. Όλοι μας ευχόμαστε να έχουμε ένα χαρούμενο και υγιές μέλλον και εάν έχετε λάβει τα μέτρα σας δεν υπάρχει κανένας λόγος για το αντίθετο. Μια σωστή ασφάλιση εγγυάται ότι εσείς και η οικογένειά σας θα είστε καλυμμένοι, ό,τι και να συμβεί, ώστε να απολαύσετε το τώρα χωρίς να ανησυχείτε για το αύριο.

Στήριξη σε περίπτωση ατυχήματος και έκτακτων περιστατικών

Είχατε ποτέ κάποιο άσχημο ατύχημα για το οποίο χρειαστήκατε ιατρική βοήθεια; Δεν είστε ο μόνος. Είτε χτυπήσατε πέφτοντας από το ποδήλατο, είτε σπάσατε κάποιο κόκκαλο σκοντάφτοντας σε κάποιο πεταμένο παιχνίδι στον κήπο είτε ακόμα και αν καήκατε άσχημα. Οποιαδήποτε στιγμή, η ασφάλισή σας μπορεί να σας προσφέρει τη στήριξη και τη συμβουλή που θα χρειαστείτε σε κάποιο επείγον περιστατικό. Θα σας βοηθήσει να καλύψετε το κόστος ιατρικής περίθαλψης, μεταφοράς και ακόμα και του νοσοκομείου αν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Πρόληψη και καθημερινή φροντίδα

Το να έχετε μια ασφάλιση υγείας δεν σας καλύπτει απλά από μακροχρόνια προβλήματα ή απρόβλεπτες καταστάσεις. Μπορεί επίσης να σας δώσει πρόσβαση σε εξαιρετικού επιπέδου υγειονομική περίθαλψη και ιατρικές συμβουλές από ειδικούς όποτε το χρειαστείτε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το εάν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στα έξοδα ή για το εάν θα πρέπει να περιμένετε καιρό για τις όποιες απαντήσεις. Η ιδιωτική ασφάλιση σας επιτρέπει να μειώσετε το χρόνο αναμονής σε επείγοντα ζητήματα, όπως ανησυχητικά συμπτώματα που θέλετε να εξετάσετε άμεσα ή μια μικρή επέμβαση που θέλετε να κάνετε fast-track.

Θα μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε προληπτικές θεραπείες, ώστε να εντοπίζετε τυχόν θέματα εν τη γενέσει τους προτού εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Ελέγχοντας τακτικά την πίεσή σας ή τις ελιές σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά σας έρχεται πρώτη.

Οπότε, κάντε το πλάνο σας, εξετάστε τις προτεραιότητές σας και φυλάξτε αυτούς που αγαπάτε περισσότερο!