Το Generali Trophy 2015 στις Σπέτσες
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Το Generali Trophy 2015 στις Σπέτσες

21.09.2015 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Το Generali Trophy 2015 στις Σπέτσες        

 

Ένα τετραήμερο με αξέχαστες διαδρομές στις πιο μαγευτικές γωνιές του Αιγαίου πραγματοποίησαν οι 20 κορυφαίοι Συνεργάτες του Αποκλειστικού Δικτύου Agency της Generali, στο πλαίσιο του Generali Trophy 2015, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ορμητήριο της φετινής θαλάσσιας εξόρμησης ορίστηκε το ιστορικό νησί των Σπετσών.

Ένας ξεχωριστός προορισμός που πέραν από τις μοναδικές τις ομορφιές, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την πορεία του ελληνικού κράτους. Η επιλογή είχε βαθιά συμβολικό χαρακτήρα αφού και η Generali βρίσκεται σε μια κομβική στιγμή της ιστορίας της, καθώς βαδίζει προς στην επέτειο των 130 χρόνων αδιάκοπης και σταθερής παρουσίας στην Ελλάδα.

Στο φετινό κυνήγι της περιπέτειας, οι «θαλασσοπόροι» της Generali χάραξαν αποφασιστικά πορεία, καταγράφοντας μια διαδρομή πολλών μιλίων, για να φτάσουν μέχρι τα μυθικά Κύθηρα και τη φημισμένη Ελαφόνησο. Έκαναν μια σύντομη στάση για να θαυμάσουν σιωπηλά την μοναδική γοητεία της καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και πολλά από τα γειτονικά στις Σπέτσες νησιά, καθώς και τον πανέμορφο Πόρο.

Απολαμβάνοντας στιγμές αδρεναλίνη αλλά και χαλάρωσης η φετινή διοργάνωση στάθηκε μια καλή αφορμή για ανταλλαγή απόψεων, τόσο για την πλούσια οικονομική και κοινωνική ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, όσο και το μέλλον του επαγγέλματος και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Συνεργάτες και στελέχη της Generali, ένωσαν τις δυνάμεις τους και σφυρηλάτησαν περαιτέρω τους στενούς δεσμούς, ανανεώνοντας το στοίχημα για νέες κατακτήσεις… επί εδάφους. Σε μια εποχή πολλών, σημαντικών αλλαγών, η ομάδα της Generali παραμένει προσηλωμένη στους στόχους και τις δεσμεύσεις της.

Το Generali Trophy είναι μία μοναδική και πρωτότυπη για την ελληνική ασφαλιστική αγορά εκδήλωση επιβράβευσης Συνεργατών. Κάθε χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους και διεκδικεί, πλέον, με αξιώσεις το χαρακτηρισμό του πιο ελκυστικού επάθλου σε διαγωνισμό πωλήσεων Ασφαλιστικών Συμβούλων.