Τα προγράμματα ασφάλισης σε κώδικα Braille | Generali
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Τα προγράμματα ασφάλισης σε κώδικα Braille

02.02.2022 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Για έναν κόσμο καλύτερο για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις

Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, ενώνει τις δυνάμεις της με την ασφαλιστική εταιρεία Generali και παρουσιάζουν τα έντυπα των προγραμμάτων ασφάλισης Προστασίας Αγορών & Πληρωμών και Total Support Insurance σε κώδικα Braille.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», οι δυο εταιρείες συνεργάστηκαν από κοινού, προκειμένου να διαθέσουν τα ενημερωτικά έντυπα των ασφαλιστικών προγραμμάτων της Generali στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης και σκοπεύουν να επισκεφθούν για τις αγορές τους, οποιοδήποτε από τα 92 καταστήματα Κωτσόβολος που αυτά είναι διαθέσιμα. 

Η συμμετοχή της Generali στη συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στο πλέγμα δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού που έχει ως στόχο να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την κοινωνία και να συμβάλλει στη δημιουργία ίσων ευκαιριών σε όλους τους τομείς. 

Τα έντυπα επιμελήθηκε και εκτύπωσε η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, με στόχο οι συνάνθρωποί μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και ανεξάρτητα, προσφέροντας μια καλύτερη ζωή για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» εξελίσσεται και αναπτύσσεται συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες. Όραμα της Κωτσόβολος και της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» είναι να προσφέρουν σε όλους, εύκολη πρόσβαση στην τεχνολογία, καταρρίπτοντας κάθε εμπόδιο που προκύπτει στη «διαδρομή». Είμαστε ίδιοι στις Ανάγκες, Ίσοι στην Τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες του προγράμματος «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας https://texnologiaxwrisempodia.kotsovolos.gr/.