Στη Βενετία με την Generali ταξίδεψε το Bancassurance
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Στη Βενετία με την Generali ταξίδεψε το Bancassurance

25.07.2023 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Επιβραβεύοντας την πορεία των στελεχών του Bancassurance, η Generali σχεδιάσε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για όσους συμμετείχαν, επιλέγοντας έναν προορισμό με ιδιαίτερο συμβολισμό για την Εταιρεία.  

Στη Βενετία, την πόλη σύμβολο της Βιωσιμότητας, της Τέχνης, της Ιστορίας και της αιώνιας ομορφιάς, ταξίδεψε η Generali τα μέλη του Bancassurance και τα στελέχη της Alpha Bank σε μία εταιρική απόδραση σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνους. Η Εταιρεία που επιδεικνύει πάντοτε ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες της, επέλεξε αυτό το μοναδικό μέρος για να τους φιλοξενήσει και να τους επιβραβεύσει για τα αποτελέσματα της ετήσιας παραγωγής τους.

Η επιλογή της Βενετίας ως προορισμού έγινε με κριτήριο τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η πόλη στην ιστορία του Ομίλου Generali, τόσο ως οργανισμού αλλά και ως ενεργού συμμετόχου στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται διαχρονικά. Οι δεσμοί της Generali με την Βενετία χρονολογούνται από το 1848 όταν ο Όμιλος -που ιδρύθηκε στα τέλη του 1831 στη Τεργέστη- άνοιξε τα πρώτα του γραφεία στο φημισμένο πλέον Procuratie Vecchie της Πλατείας του Αγίου Μάρκου, ενώ στη συνέχεια, το 1860 στηρίζοντας τη δημοκρατική ένωση της Ιταλίας, ο οργανισμός υιοθέτησε ως σύμβολό του το Λιοντάρι του Αγίου Μάρκου, το οποίο αντιπροσωπεύει τη νίκη και την διαφύλαξη της ασφάλειας σε όλη τη χώρα.

Συνοδευόμενοι από τον C.E.O. της Generali κ. Πάνο Δημητρίου και στελέχη της Διοίκησης, για τέσσερεις ολόκληρες ημέρες, οι επισκέπτες έζησαν την αυθεντική εμπειρία του ξεχωριστού αυτού τόπου, με τον καιρό να προσφέρει ιδανικές συνθήκες για περιήγηση σε μια πόλη-πλωτό μουσείο. Ξεκινώντας από το γνωστό τοπόσημο της Πλατείας του Αγίου Μάρκου οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στο κέντρο της Βενετίας και μετά από μια στάση στο φημισμένο Caffé Florian, παρακολούθησαν την όπερα «Ορφέας και Ευρυδίκη» του Christoph Willibald Gluck στο διάσημο θέατρο “La Fenice”.

Ακολούθησαν, μια ξεχωριστή εκδρομή στα γραφικά νησάκια Burano, Murano και Torcello που αποκάλυψαν στους εκδρομείς τα μυστικά τους, μια περιπέτεια στα κανάλια της Βενετίας και ένας αγώνας με dragon boats που ενθουσίασε όσους πήραν μέρος, μια ιδιωτική ξενάγηση στο εντυπωσιακό Παλάτι των Δόγηδων και κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες σε παγκοσμίου φήμης χώρους όπως τα διάσημα Locanda Cipriani και Trattoria alla Madonna.

Η επιστροφή στην Αθήνα βρήκε τους συμμετέχοντες ιδιαίτερα ενθουσιασμένους με τη φιλοξενία που τους επιφύλαξαν τα στελέχη της Generali. H Εταιρεία σχεδιάζει πάντοτε τα ταξίδια των συνεργατών της με ιδιαίτερη επιμέλεια επιδιώκοντας τη δημιουργία ισχυρών επαγγελματικών και διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων της καί επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την προσπάθεια και την αποδοτικότητά τους.

Στο κλείσιμο αυτή της ξεχωριστής απόδρασης ο κ. Π. Δημητρίου, C.E.O. της Generali, απευθυνόμενος στους συνεργάτες και τα στελέχη της Alpha Bank, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να μοιραζόμαστε μαζί σας την εμπειρία αυτής της πόλης που αποτελεί διαχρονικό ορόσημο στη διαδρομή της Generali. Είναι όμως και η ζωντανή απόδειξη ότι η Generali είναι ένας οργανισμός που επενδύει στις σχέσεις του με τους ανθρώπους δίνοντας αξία στις συνεργασίες που συνάπτει. Η στρατηγική επιλογή της κοινής μας πορείας δεν είναι απλώς η σύνδεση δύο ιστορικών και αξιόπιστων οργανισμών, είναι η αφετηρία για τη δημιουργία ενός μοναδικού είδους συνδυασμένης παροχής προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται έως σήμερα. Και η Βενετία, η πόλη που πρεσβεύει το «η ισχύς εν τη ενώσει» της Γαληνότατης Βενετικής Δημοκρατίας δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει το ιδανικότερο σκηνικό γι΄αυτή την αρχή.»