Επίσκεψη του κ. Antonio Cassio στα γραφεία της Generali Hellas
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Επίσκεψη του κ. Antonio Cassio στα γραφεία της Generali Hellas

01.03.2018 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Την ικανοποίηση  της Διοίκησης του Ομίλου για τις θετικές οικονομικές επιδόσεις της Generali Hellas, οι οποίες επιτεύχθηκαν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, μετέφερε ο περιφερειακός διευθυντής Αμερικής & Νότιας Ευρώπης κ. Antonio Cassio Dos Santos, ο οποίος επισκέφθηκε στα τέλη Ιανουαρίου την Ελλάδα. Το «παρών» στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν έδωσαν επίσης οι κ.κ. Stefano Degrassi, Americas & Southern Europe Area Manager & Finance και Riccardo Candoni, Area Manager.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του Ομίλου στη διοίκηση της Generali Hellas, καθώς σε μία περίοδο που οι ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης βρίσκονται σε διαδικασία επανεξέτασης της στρατηγικής τους, η Generali έχει χαράξει, ήδη, μία σαφέστατη πορεία ανάπτυξης στην οποία συμπεριλαμβάνει και την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα, τα στελέχη ενημερώθηκαν αναλυτικά από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Generali Hellas κ. Πάνο Δημητρίου και το management team, για τους στόχους της εταιρείας, τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου σε τοπικό επίπεδο και την ψηφιακή αναμόρφωσή της. Σημειώνεται ότι το 2017, η Generali Hellas  πέτυχε αύξηση εργασιών κατά 9% σε σύγκριση με το 2016, με την παραγωγή ασφαλίστρων να ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη να πλησιάζουν τα 10,2 εκατ. ευρώ.

«Η συνεχής στήριξη του Ομίλου, σε όλα τα επίπεδα μας παρακινεί να θέτουμε ακόμη πιο φιλόδοξους στόχους, με σκοπό την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών ασφαλιστικών λύσεων, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή», δήλωσε ο κ. Πάνος Δημητρίου.

Φωτό: (από αριστερά) Stefano Degrassi,Americas & Southern Europe Area Manager & Finance, Antonio Cassio Dos Santos CEO Americas & Southern Europe Region, Πάνος Δημητρίου Διευθύνων Σύμβουλος Generali Hellas, Riccardo Candoni Area Manager