190 χρόνια ιστορίας μέσα από 190 αληθινές ιστορίες | Generali
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

190 χρόνια ιστορίας μέσα από 190 αληθινές ιστορίες

25.08.2021 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Το φιλόδοξο έργο να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο νήμα ιστοριών, παρουσιάζει η Generali, με αφορμή την επέτειο των 190 χρόνων λειτουργίας της. Η πρωτοβουλία αυτή, με τίτλο “190 Story Makers”,  κατάφερε να ενώσει, εν μέσω πανδημίας, την παγκόσμια κοινότητα εργαζομένων του Ομίλου, δίνοντάς τους το βήμα για να γράψουν οι ίδιοι την ιστορία του οργανισμού, μέσα από προσωπικά τους βιώματα και τις εμπειρίες.

Αναγνωρίζοντας ότι η καρδιά του οργανισμού είναι οι Άνθρωποί του, η πρωτοβουλία αυτή τίμησε τους εκπροσώπους του από όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας καθημερινές ιστορίες, που καταγράφουν πώς καινοτομούν, το πάθος με το οποίο εργάζονται, το ενδιαφέρον για την εξυπηρέτηση εκατομμυρίων πελατών, και το πώς αποτελούν φορείς αλλαγής στις κοινότητες όπου λειτουργούν. Η ανταπόκριση ήταν θεαματική, με εκατοντάδες συγκινητικές ιστορίες να κατατίθενται από διαφορετικές χώρες.

Μετά από ψηφοφορία, επιλέχθηκαν οι 190 πιο δημοφιλείς, που σκιαγραφούν την κουλτούρα της εταιρείας και τις βασικές της αξίες, που οδηγούν το όραμά της να αποτελέσει  Lifetime Partner των πελατών και των συνεργατών της.

Οι συγγραφείς αυτών των ιστοριών, αποτελούν πλέον τα «190 λιοντάρια της Generali», πρεσβευτές των αξιών που, εδώ και 190 χρόνια, επέτρεψαν στην Ομάδα της Generali να καταγράψει δυναμική πορεία.

Την Ελλάδα εκπροσωπούν οχτώ (8) ιστορίες εργαζόμενων και στελεχών, οι οποίες φωτίζουν άγνωστες πτυχές της εργασιακής τους καθημερινότητάς και αναδεικνύουν με τον πιο ανθρώπινο τρόπο τον ουσιαστικό ρόλο της ασφάλισης, στις πιο σημαντικές στιγμές των ασφαλισμένων.

Διαβάστε τις ιστορίες εδώ