Προγράμματα Επιβράβευσης Ασφαλισμένων | Generali
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Προγράμματα Επιβράβευσης Ασφαλισμένων

Τώρα η ασφάλισή σου, σε επιβραβεύει

Προνόμια & εκπτώσεις σε κάθε σου βήμα

Με την ασφάλιση Generali βγαίνεις πάντα κερδισμένος!
Συγκέντρωσε Rubies και εξαργύρωσέ τα σε έκπτωση στα ασφάλιστρά σου!

Club Red

Κέρδισε σε ευκολία, χρόνο και χρήματα! Χρησιμοποίησε τις ψηφιακές υπηρεσίες της Generali και κέρδισε έκπτωση στα ασφάλιστρά σου στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Club Red! Μάζεψε Rubies και εξαργύρωσέ τα σε κουπόνια έκπτωσης σε νέα ή υφιστάμενα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου Speed On ή του οικοσυστήματος υγείας Life On.

Club Red

Πώς κερδίζεις Rubies:

Εγγράψου στις υπηρεσίες

Εγγράψου στις υπηρεσίες

Δημιούργησε το δικό σου Generali ID για να αποκτήσεις πρόσβαση με τους ίδιους κωδικούς σε όσες ψηφιακές υπηρεσίες δικαιούσαι όπως το MyGenerali, το My Drive ή το My Health IQ και κέρδισε τα πρώτα σου 50 rubies.

Χρησιμοποίησε το <br>My Health IQ

Χρησιμοποίησε το
My Health IQ

Κατάγραψε τις δραστηριότητές σου και διαμόρφωσε το προσωπικό σου σκορ υγείας και ευεξίας. Λάβε εξατομικευμένες συμβουλές από τον ψηφιακό σύμβουλο υγείας και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Όσο πιο ενεργός είσαι, τόσο περισσότερα Rubies κερδίζεις!

Ενεργοποίησε το <br>My Drive

Ενεργοποίησε το
My Drive

Βελτίωσε την οδηγική σου συμπεριφορά και κέρδισε rubies με το My Drive. Κατάγραψε τις διαδρομές σου και λάβε χρήσιμες συμβουλές για πιο ασφαλή οδήγηση.

Πλήρωσε Online

Πλήρωσε Online

Πλήρωσε online με κάρτα, εύκολα και γρήγορα, από το FastPay ή την πλατφόρμα Εξυπηρέτησης Πελατών MyGenerali.

Δώσε bonus στην ασφάλειά σου

Χάρη στη στρατηγική συνεργασία της Generali με την Τράπεζα Alpha Bank βγαίνεις συνεχώς κερδισμένος συλλέγοντας και εξαργυρώνοντας Bonus πόντους!

Κέρδισε πόντους, εξαργύρωσε προνόμια

Με το πρόγραμμα Bonus της Τράπεζας Alpha Bank έχεις τη δυνατότητα να συλλέγεις Bonus πόντους σε όλες σου τις συναλλαγές και να τους εξαργυρώνεις σε αγαθά και υπηρεσίες. Η Generali συμμετέχει στο πρόγραμμα ως Μεγάλος Συνεργάτης και σου επιτρέπει να συλλέγεις και να εξαργυρώνεις Bonus πόντους κατά την εξόφληση των ασφαλίστρων σου.

Κέρδισε πόντους, εξαργύρωσε προνόμια

Συλλογή πόντων «Βοnus»

Για εσένα που είσαι κάτοχος κάρτας Bonus, χρησιμοποιώντας την κάρτα σου για την εξόφληση του ασφαλιστηρίου σου online ή μέσω πάγιας εντολής στην πιστωτική σου κάρτα Bonus, αλλά και στα σημεία όπου υπάρχει διαθέσιμο τερματικό POS της Generali, θα επιβραβεύεσαι με 4 Bonus πόντους για κάθε 1 Ευρώ ασφαλίστρου.

Εξαργύρωση πόντων «Βοnus»

BONUS ΠΟΝΤΟΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ
200.000400 €
150,000300 €
100,000200 €
75,000150 €
50,000100 €
25,00050 €
12,50025 €
5,00010 €