Αποκατάσταση Ζημιάς Αυτοκινήτου | Generali

Πώς θα επιδιορθώσω τη ζημιά στο αυτοκίνητό μου;

Eξυπηρετήσου άμεσα και εύκολα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα για την αποκατάσταση ζημιάς σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία τoυ δικτύου Generali ή σε άλλο συνεργείο της επιλογής σου.
1

Κάλεσε στο 210 8096100 ή και στο 18112 για να δηλώσεις το περιστατικό. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα έρθει στο σημείο όπου βρίσκεσαι και θα το καταγράψει.  Εάν έχεις εμπλακεί σε τροχαίο δες τα βήματα εξυπηρέτησης εδώ.

Την επόμενη εργάσιμη εκπρόσωπός μας θα σε καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχεις δηλώσει, για να σε ενημερώσει για την πορεία του αιτήματός σου και τα επόμενα βήματα.

2

Μετάφερε το όχημά σου στο συνεργείο. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα Συνεργαζόμενα Συνεργεία της Generali για να λάβεις άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, απολαμβάνοντας επιπλέον προνόμια & παροχές.

Εάν δεν είναι δυνατόν να μετακινηθεί, επικοινώνησε μαζί μας για να δρομολογηθεί η άμεση μεταφορά του, μέσω της Φροντίδας Ατυχήματος.

3

Λάβε από το συνεργαζόμενο συνεργείο το ειδικό Έντυπο της Εκχώρησης ή κατόπιν επικοινωνίας με την Generali. Θεώρεισαι το γνήσιο της υπογραφής σου στο Αστυνομικό Τμήμα ή άλλη Δημόσια Αρχή ή ακόμη και ψηφιακά μέσω gov.gr και κατάθεσέ το επιτόπου

4

Εφόσον εγκριθεί το αίτημά σου προχωρά η επισκευή του οχήματός σου και το παραλαμβάνεις χωρίς να εκταμιεύσεις χρήματα

Εναλλακτικά, εφόσον οι συνθήκες του ατυχήματος και το μέγεθος της ζημιάς το επιτρέπουν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία My e-Claim.

My e-Claim

Ολοκλήρωσε την αναγγελία του ατυχήματος ή ζημιάς του οχήματός σου, άμεσα και εύκολα, μέσω βίντεο κλήσης, με 4 απλά βήματα:

 

  • Καλείς τη Φροντίδα Ατυχήματος της Generali στο 210 8096100 και ενημερώνεις για το περιστατικό
  • Λαμβάνεις με sms ένα link για να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου
  • Δέχεσαι βίντεο κλήση μέσω της εφαρμογής από τον εκπρόσωπο της Generali ο οποίος σε καθοδηγεί στην καταγραφή του περιστατικού και σε περίπτωση τροχαίου, των στοιχείων των οδηγών και των οχημάτων που έχουν εμπλακεί
  • Λαμβάνεις και αποδέχεσαι τη δήλωση ατυχήματος μέσα από την οθόνη του κινητού σου
360

Χρειάζομαι βοήθεια για:

Τροχαίο Ατύχημα

Τροχαίο Ατύχημα

Δες τι να κάνεις σε περίπτωση ατυχήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλοπή Αυτοκινήτου

Κλοπή Αυτοκινήτου

Ενεργοποίησε άμεσα τις διαδικασίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θραύση Κρυστάλλων

Θραύση Κρυστάλλων

Aκολούθησε τις οδηγίες για επισκευή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταφορά με Ταξί

Μεταφορά με Ταξί

Φτάσε στον προορισμό σου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδική Βοήθεια

Οδική Βοήθεια

Κάλεσε όπου κι αν βρίσκεσαι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ