ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ GENERALI

Για εσάς που θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, να έχετε καλύτερη εικόνα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και των ζημιών σας, η Generali σας δίνει on-line εργαλεία για τη διαχείριση των ασφαλιστηρίων σας αλλά και τις πληρωμές τους…

Δείτε πόσο εύκολη και απλή μπορεί να γίνει η ασφάλιση σήμερα!

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ

Fast Pay

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να εξοφλείται τα ασφάλιστρα σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Με την εφαρμογή FastPay, μπορείτε να πραγματοποιείτε ασφαλείς πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, αλλά και να επιλέξετε την εξόφληση τους σε άτοκες δόσεις.

Fastpay

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

OneView

Μια ψηφιακή πλατφόρμα ενοποιημένων ασφαλιστικών υπηρεσιών!

Το OneView είναι η νέα πλατφόρμα της Generali που βασικό σκοπό έχει την απαλλαγή του συνεργάτη από χρονοβόρες διαδικασίες και την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών από ένα μόνο σημείο. Συγκεκριμένα, χάρη στην ενσωμάτωση διαφορετικών υπηρεσιών σε ένα διευρυμένο σύστημα, η εκτέλεση ασφαλιστικών εργασιών γίνεται πιο γρήγορη από ποτέ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδοση ασφαλιστηρίου αυτοκινήτου: μέσω του OneView έχετε τη δυνατότητα να τιμολογήσετε, να δημιουργήσετε προσφορά και να εκδώσετε ασφαλιστήριο.

Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε απευθείας κωδικούς μέσω eurotax. Και όλα αυτά μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη σύστημα και 4 απλά διακριτά βήματα που μειώνουν το χρόνο έκδοσης του ασφαλιστηρίου σε 3 μόλις λεπτά!

Παράλληλα, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με ασφαλιστήρια συμβόλαια και να εξάγεται τα δεδομένα που επιθυμείτε σε ψηφιακή μορφή. Η καινοτομία της νέας αυτής εφαρμογής δε σταματά εδώ. Η πλατφόρμα θα ενσωματώσει σταδιακά υπάρχοντα προγράμματα και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και χρήσιμα εργαλεία, ώστε να εξασφαλίσουμε την άμεση και αποτελεσματικότερη διαχείριση και της παραμικρής διαδικασίας που αφορά στις καθημερινές σας εργασίες.

Η ψηφιακή επανάσταση είναι πλέον στα χέρια σας.

Για πρόσβαση στις εφαρμογές Basis, Iris και Thesis, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω συνδέσμους:

Basis

Iris

Thesis