Βραδιά πρεμιέρας για τους συνεργάτες της Generali
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βραδιά πρεμιέρας για τους συνεργάτες της Generali

13.12.2017 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Μια κινηματογραφική βραδιά - έκπληξη επεφύλαξε η Generali στους συνεργάτες της.

Περισσότεροι από 60 καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν με  ικανοποίηση στην πρόσκληση της εταιρίας και συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες Village Gold, προκειμένου να παρακολουθήσουν, σε αποκλειστική προβολή την ταινία «Καζαντζάκης», του Νίκου Σμαραγδή.

Με αφορμή την ξεχωριστή πρωτοβουλία της «πολιτιστικής βραδιάς», στελέχη της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν με τους συνεργάτες του Δικτύου Διαμεσολαβητών, να συνομιλήσουν αλλά και να στοχαστούν επάνω στα πάντα επίκαιρα μηνύματα του μεγάλου δημιουργού.

Άνθρωπος ανήσυχος και ανατρεπτικός, ο ασυμβίβαστος Νίκος Καζαντζάκης, ίσως ο πιο πολυδιαβασμένος Έλληνας συγγραφέας, θα αποτελεί πάντα, με το έργο του, σημείο αναφοράς, αλλά και το πιο λαμπρό παράδειγμα της προσπάθειας του ανθρώπου για το καλύτερο. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης ταινίας, ως αφορμή για το κάλεσμά της Generali. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για το πολύτιμο έργο τους, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, μαχητικότητας και δύναμης.

 «Το μήνυμα του Καζαντζάκη είναι ένα μήνυμα συνεχούς προσπάθειας. Μια προτροπή για αγώνα, κινητοποίηση, μάχη, αναγέννηση, δημιουργικότητα αλλά και ανατροπή. Είναι επίσης ένα σημείο συνάντησης της Generali με τους συνεργάτες της, που κινητοποιούνται καθημερινά για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους την πραγματική αξία της ασφάλισης», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Πάνος Δημητρίου, στην σύντομη ομιλία του.

Είναι μια εποχή που καλούμαστε να μιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε διαφορετικά με τους πελάτες μας, επισήμανε, μετά από την προβολή και των διαφημιστικών ταινιών της εταιρίας, που αυτή την περίοδο προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι πελάτες μας ζητούν κάτι διαφορετικό από την αγορά μας. Θέλουν να νιώσουν το πραγματικό μας ενδιαφέρον. Δεν ενδιαφέρονται για δηλώσεις κύρους, αλλά αποζητούν μια ειλικρινή, ανθρώπινη επικοινωνία. Αυτή την επικοινωνία μπορούν να την προσφέρουν μόνο τα ανθρωποκεντρικά δίκτυα. Σε αυτά επενδύει διαχρονικά και στηρίζει την ανάπτυξή της η Generali.

Όπως εξήγησε, η εταιρία και οι συνεργάτες της αποτελούν μια δεμένη ομάδα που θα συνεχίζει να συναντιέται, να συνομιλεί και να συνυπάρχει δημιουργικά σε πολλά γεγονότα της κοινωνικής και επαγγελματικής τους ζωής, δίνοντας τις μικρές και μεγάλες μάχες για τον κλάδο τους. Στο πλαίσιο αυτό, η Generali θα επεκτείνει το επόμενο διάστημα την πρωτοβουλία της διοργάνωσης ξεχωριστών πολιτιστικών βραδιών, που θα αποτελέσουν και πολύτιμες ευκαιρίες συνάντησης με το δίκτυό της.

«Να πεθαίνεις κάθε μέρα. Να γεννιέσαι κάθε μέρα. Ν’ αρνιέσαι ό,τι έχεις κάθε μέρα. Η ανώτατη αρετή δεν είναι να ‘σαι ελεύθερος, παρά να μάχεσαι για ελευθερία», ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Ασκητική» που προσφέρθηκε στους καλεσμένους από την εταιρία ως αναμνηστικό δώρο της βραδιάς.