Ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής της Generali
03.07.2019 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής της Generali

Στην ομάδα της Generali εντάχθηκε ο Κωνσταντίνος Ρεμούνδος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής.

Ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής της Generali

 

Ο Κωνσταντίνος Ρεμούνδος, αποτελεί ένα από τα νέα, δυναμικά ταλέντα, του Ασφαλιστικού κλάδου. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων έχοντας διατελέσει Senior Account Executive και Supervisor σε πολυεθνικό όμιλο ασφαλίσεων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος MBA.

 

Aπό το ρόλο του Διευθυντή Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής της Generali ο κ. Ρεμούνδος έχει την αρμοδιότητα να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο του κλάδου, συμβάλλοντας στην ανταπόκριση των εξειδικευμένων αναγκών ασφάλισης του προσωπικού μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Generali διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στον κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, ενώ η επιχειρησιακή μονάδα του Ομίλου Generali, GEB (Generali Employee Benefits), με έδρα τις Βρυξέλλες αποτελεί παγκόσμια δύναμη στις Ομαδικές Ασφαλίσεις.

 

Όπως δηλώνει και ο ίδιος: «Η ένταξή μου στο δυναμικό της Generali έρχεται σε μία μοναδική συγκυρία, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία διανύει δυναμική πορεία ανάπτυξης και  ψηφιακού μετασχηματισμού. Ενώνω τις δυνάμεις μου με μία ομάδα υψηλά καταρτισμένων συνεργατών η οποία έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στον κλάδο ομαδικών ασφαλίσεων, έτοιμος να θέσουμε από κοινού νέους στόχους».

 

Η Generali καλωσορίζει τον κ. Ρεμούνδο και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.