Μεταξύ των True Leaders για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Generali
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μεταξύ των True Leaders για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Generali

03.01.2018 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Νέα αναπτυξιακά ρεκόρ, καταγράφει η Generali Hellas τα οποία επιβραβεύονται και από αναγνωρισμένους και καταξιωμένους θεσμούς, όπως είναι τα βραβεία «True Leader» της ICAP. Η Generali για τρίτη συνεχή χρονιά, τιμήθηκε από την ICAP, μαζί με άλλες 67 επιχειρήσεις, σε ένα σύνολο 15.000, με το βραβείο «True Leader 2016», για τις ξεχωριστές επιδόσεις τους.

Η Generali το 2016 συνέχισε δυναμικά την πορεία της, εκπληρώνοντας όλους τους οικονομικούς και επιχειρησιακούς της στόχους, υπερκαλύπτοντας τα κριτήρια της ICAP για την ένταξη μιας επιχείρησης στους True Leaders της χρονιάς, που είναι η λειτουργική κερδοφορία, η ενίσχυση της απασχόλησης, η αύξηση του κύκλου εργασιών και η πιστοληπτική ικανότητα σύμφωνα με το ICAP Credit Score. Η παραγωγή ασφαλίστρων της Generali, ξεπέρασε τα 184 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 9,5%, έναντι του 2015, κινούμενη υψηλότερα από το μέσο όρο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Επίσης ο αριθμός των απασχολούμενων στην επιχείρηση αυξήθηκε κατά 3% στους 255 εργαζόμενους και των συνεργατών κατά 14% στους 2.728. Η λειτουργική κερδοφορία ήταν εξαιρετική, ενώ άριστη παραμένει και η πιστωτική αξιολόγηση της εταιρείας.

Η διάκριση επιβεβαιώνει την ορθότητα των στρατηγικών επιλογών και την αναπτυξιακή πορεία της Generali η οποία, ανταποκρινόμενη πλήρως στο ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον σαν πραγματικός ηγέτης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δημιουργεί νέα πρότυπα εξατομικευμένων, απλών και έξυπνων ασφαλιστικών λύσεων που αναγνωρίζονται από τους ασφαλισμένους πελάτες της, ενώ παράλληλα επενδύει σε νέα ψηφιακά εργαλεία που διευκολύνουν το έργο των συνεργατών της. Η βράβευση της Generali, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, που έλαβε χώρα την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από 400 στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, αλλά και των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της χώρας.

Το βραβείο για την Generali παρέλαβε ο κ. Γιάννης Κιτριλάκης, από το τμήμα Marketing & Επικοινωνίας της εταιρίας.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas, κ. Πάνος Δημητρίου, τόνισε ότι «η Generali συνεχίζει σταθερά να κινείται σε μία αναπτυξιακή τροχιά που επιβραβεύεται και από αναγνωρισμένους θεσμούς. Η ομάδα της Generali παραμένει προσηλωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που εξασφαλίζουν σιγουριά και βεβαιότητα στους ασφαλισμένους».

Μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της ICAP εδώ.