Η Generali συγχαίρει τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ανδρέα Βαζαίο!
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Generali συγχαίρει τον πρωταθλητή Ευρώπης, Ανδρέα Βαζαίο!

06.06.2016 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό και ισχυρό παράδειγμα θέλησης και επιβράβευσης των προσπαθειών αποτελεί η  κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Έλληνα πρωταθλητή Ανδρέα Βαζαίο, στο 33ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Λονδίνου. Ο αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση στα 200 μέτρα μικτής ατομικής, ενώ κατάφερε να σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ, πετυχαίνοντας επίδοση 1:58.18.

Ο αθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης-Generali, επιβεβαίωσε τις τεράστιες δυνατότητες του ταλέντου του και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κάνοντάς μας όλους υπερήφανους. Σημειώνεται ότι η ελληνική κολυμβητική αποστολή επέστρεψε από το Λονδίνο έχοντας στις αποσκευές της δυο μετάλλια- ένα χρυσό στα 200μ. μικτής ατομικής από τον Ανδρέα Βαζαίο και ένα χάλκινο από τον Απόστολο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο-, 12 συμμετοχές σε τελικούς, 11 επιπλέον συμμετοχές σε ημιτελικούς, πέντε πανελλήνια ρεκόρ και δύο προκρίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Επιπλέον, η χώρα μας κατέλαβε την 9η θέση στη συνολική βαθμολογία (ανάμεσα σε 38 χώρες που βαθμολογήθηκαν) και την 12η θέση στα μετάλλια.

Η Generali συγχαίρει τον Χρήστο Βαζαίο αθλητή του ΑΝΟ Αργυρούπολης για την συγκλονιστική επιτυχία του, όπως και όλους τους άλλους αθλητές και δηλώνει υπερήφανη  που είναι μέλος της αθλητικής οικογένειας του ΑΝΟ Αργυρούπολης και συμβάλλει με τις δικές της δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων της.