Γεμάτο συναρπαστικές στιγμές το 6ο Generali Trophy
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Γεμάτο συναρπαστικές στιγμές το 6ο Generali Trophy

30.09.2016 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Πιστοί στο φετινό τους ραντεβού με τις αναρίθμητες ομορφιές του Αιγαίου ήταν οι συνεργάτες της Generali, που κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο Generali Trophy 2016.

Πρόκειται για την καθιερωμένη φθινοπωρινή, θαλάσσια εξόρμηση με φουσκωτά σκάφη, των κορυφαίων του δικτύου Agency της εταιρίας, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου.

Ο θεσμός του Generali Trophy συμπλήρωσε φέτος έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας και αποτελεί μία καινοτόμο πρωτοβουλία επιβράβευσης που εισήγαγε η Generali το 2011 και αγκαλιάστηκε αμέσως από τους συνεργάτες της. Σήμερα, διεκδικεί δικαίως τον τίτλο του πιο πρωτότυπου και ελκυστικού επάθλου σε διαγωνισμό πωλήσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η κατάλευκη Πάρος αποτέλεσε για τη φετινή διοργάνωση, τη βάση των θαλάσσιων εξορμήσεων της ομάδας, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι μαγικοί προορισμοί Σίκινος και Δονούσα, η αυθεντική Φολέγανδρος και οι κοσμοπολίτισσες Αντίπαρος και Μύκονος. Η «παντός καιρού» ομάδα της Generali, συνηθισμένη από την επαγγελματική της πορεία, να διατηρεί σταθερή τη ρότα προς την επιτυχία, ανταπεξήλθε πλήρως στις απαιτήσεις του ταξιδιού, μοιράστηκε στιγμές όπου η αδρεναλίνη έφτανε στα ύψη αλλά και διαλείμματα χαλάρωσης σε απάνεμους κόλπους με γαλαζοπράσινα νερά.

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα οι συνεργάτες της Generali είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και για την ασφαλιστική αγορά και το επαγγελματικό τους μέλλον, με την ισχυρή πεποίθηση ότι στο νέο περιβάλλον, που πολύ γοργά διαμορφώνεται, ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.
Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με τη δέσμευση για μία ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά, θέτοντας τον πήχη της παραγωγικότητας, ακόμη πιο ψηλά για το επόμενο διάστημα.

Σημείωση: το φωτογραφικό υλικό είναι του φωτογράφου Ιάκωβου Διζικιρίκη.