“Φύλαξε όσα αγαπάς” : H νέα καμπάνια της Generali είναι live
01.07.2019 - 5 λεπτά ανάγνωσης

"Φύλαξε όσα αγαπάς" : H νέα καμπάνια της Generali είναι live

Η διαχρονική αξία της αγάπης, της θαλπωρής, της ασφάλειας και των ξεχωριστών μικρών, μεγάλων στιγμών που δίνουν νόημα στη ζωή μας, πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Generali.

 

Αξίες πάνω στις οποίες η Generali στηρίζει τις υπηρεσίες της εδώ και 133 χρόνια και τις οποίες έχει ως αποστολή να προστατεύσει, ως συνοδοιπόρος της ζωής των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

 

Με κεντρικό μήνυμα «Φύλαξε όσα αγαπάς», ξεδιπλώνονται τρεις σπονδυλωτές ιστορίες μέσα στο χρόνο. Σε κάθε μία από αυτές, φωτίζονται βιώματα, στιγμές και συναισθήματα της παιδικής ηλικίας, που σημαδεύουν και καθορίζουν την πορεία μας και τον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε τη ζωή και τις σχέσεις μας. Αναμνήσεις που μοιραζόμαστε με αγαπημένα πρόσωπα, συναισθήματα και μικρές καθημερινές συνήθειες που αναβιώνουν σε απρόσμενες στιγμές της καθημερινότητάς μας.

 

H νέα διαφημιστική καμπάνια της Generali προβάλλεται σε συνέχεια δύο βίντεο, ελληνικής παραγωγής, που την περσινή χρονιά σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 10.000.000 views, χιλιάδες likes, εκατοντάδες comments και shares.

 

Όπως τονίζει η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας Μαρία Λαμπροπούλου: «Βασικός στόχος της επικοινωνίας μας είναι να αναδείξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και μέσα από μία υψηλή αισθητική, τις αξίες που συνθέτουν το DNA του οργανισμού μας. Με τη νέα καμπάνια, η Generali ανανεώνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την υπόσχεσή της να αποτελέσει έναν Lifetime Partner στη ζωή των ασφαλισμένων. Υπόσχεση που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της».

 

Η νέα ταινία είναι διαθέσιμη στο κανάλι στο YouTube και στην επίσημη σελίδα της Generali στο Facebook. Επίσης, το επόμενο διάστημα θα προβάλλεται στα συνδρομητικά κανάλια Fox, Fox Live και National Geographic, καθώς και σε θερινά σινεμά.