Διοργάνωση ιδιωτικής ξενάγησης στο Μουσείο της Ακρόπολης
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση ιδιωτικής ξενάγησης στο Μουσείο της Ακρόπολης

11.01.2018 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία πολιτιστικού χαρακτήρα, ανέλαβε η Generali τις παραμονές Χριστουγέννων, με τη διοργάνωση ιδιωτικής ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, για συνεργάτες της, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Περισσότεροι από 60 προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον πολιτιστικό πλούτο, που φιλοξενεί ένα από τα σημαντικότερα μουσεία του κόσμου. Με τη βοήθεια καταρτισμένων ξεναγών, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον εκθαμβωτικό χώρο του Μουσείου και να γνωρίσουν από κοντά σημαντικά εκθέματα. Με συγκίνηση θαύμασαν τις Καρυάτιδες, με τους ανάγλυφους χιτώνες και την ξεχωριστή τους διακόσμηση αλλά και τη ζωφόρο του Παρθενώνα, στο φυσικό της μέγεθος, μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία του μνημείου αλλά και την αθηναϊκή δημοκρατία.

«Στην Generali πιστεύουμε ότι η ασφάλιση είναι μία πράξη που συνδέεται άμεσα με την ύψιστη αξία της ζωής και της δημιουργίας. Η ασφάλιση είναι για εμάς πολιτισμός, είναι έργο ανθρώπων. Εκδηλώσεις όπως η ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης αλλά και η προηγούμενη της ιδιωτικής προβολής της κινηματογραφικής ταινίας “Καζαντζάκης” και άλλες που θα ακολουθήσουν, σηματοδοτούν τη βαρύτητα που δίνει η εταιρεία στη σχέση, τόσο την επαγγελματική όσο και την ανθρώπινη, με τους συνεργάτες της», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Generali Hellas κ. Πάνος Δημητρίου, καλωσορίζοντας στο Μουσείο τους προσκεκλημένους.

Η πρωτοβουλία της Generali χαιρετίστηκε με μεγάλη ικανοποίηση από τους τιμώμενους παρευρισκόμενους. Οι βραδιές πολιτισμού αποτελούν έναν μικρό φόρο τιμής στους μακροχρόνιους δεσμούς της με το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και αναμένεται να συνεχιστούν με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα κι εντός του 2018.