Ασημένιο Μετάλλιο & Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ για τον Ανδρέα Βαζαίο
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ασημένιο Μετάλλιο & Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ για τον Ανδρέα Βαζαίο

04.01.2018 - 5 λεπτά ανάγνωσης

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για τον Έλληνα πρωταθλητή της κολύμβησης, Ανδρέα Βαζαίο, που κατέκτησε δυο μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, το οποίο διεξήχθη στην Κοπεγχάγη. Ο αθλητής του Generali-ΑΝΟ Αργυρούπολης, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ισχυρή θέληση του για διακρίσεις αλλά και το πηγαίο ταλέντο του και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 200αρια μεικτής ατομικής και πεταλούδας, στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν στις 17 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Ο 23χρονος Έλληνας κολυμβητής “έσπασε” τα πανελλήνια ρεκόρ στα δύο συγκεκριμένα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, στο πρώτο αγώνισμα από 1:54.30 που ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ, πέτυχε χρόνο 1:53.88, ενώ στην πεταλούδα από το 1:54.28 πέτυχε 1:51.23! Η συνολική του παρουσία επιβραβεύθηκε με 929 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, οι οποίοι του χάρισαν την 23η θέση και την πρώτη μεταξύ των Ελλήνων συναθλητών του!

Η Generali συγχαίρει τον Ανδρέα Βαζαίο για τις επιτυχίες του, υπογραμμίζει ότι αποτελεί παράδειγμα σταθερής και αδιάλειπτης προσπάθειας με στόχο την παραμονή στην κορυφή. Δηλώνει υπερήφανη που είναι μέλος της αθλητικής οικογένειας του Generali-ΑΝΟ Αργυρούπολης και συμβάλλει με τις δικές της δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων της.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του ANO Αργυρούπολης στο Facebook, εδώ.