Covid-19: Είμαστε στο πλευρό σας

Η Generali για την κοινότητα

Για την Generali, οι Άνθρωποι, οι Συνεργάτες και οι Πελάτες της, βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο κάθε απόφασης και κάθε δράσης, φροντίζοντας για την προστασία και την ασφάλειά τους. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση απαιτεί τη λήψη μέτρων και κάνει την αποστολή μας πιο σημαντική από ποτέ. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την κοινότητα και συμβάλλουμε στη μάχη κατά της πανδημίας.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα και τις ενέργειες της Generali για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19, στην Ελλάδα και τον κόσμο στην ενότητα που ακολουθεί.

Generali, Your Lifetime Partner

Σκεφτόμαστε παγκόσμια…

Ως ένας εταιρικός πολίτης του κόσμου, ο Όμιλος Generali δημιούργησε Έκτακτο Διεθνές Ταμείο ύψους έως 100 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση των προσπαθειών αντιμετώπισης της Covid-19 και τη στήριξη της οικονομικής ανάκαμψης στις χώρες που πλήττονται περισσότερο. Στο ταμείο συμμετέχουν με με εθελοντική οικονομική ενίσχυση και οι εργαζόμενοι της Generali.

Παράλληλες υποστηρικτικές δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας λαμβάνονται σε κάθε χώρα που έχει παρουσία η Generali.

…δρούμε τοπικά

Για τους Πελάτες μας

Δίπλα στους ασφαλισμένους μας χωρίς εξαιρέσεις

Δρώντας με υπευθυνότητα, προχωρήσαμε σε άρση της εξαίρεσης της πανδημίας από τα ασφαλιστήρια Ζωής και Υγείας. Εξασφαλίζουμε Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την πλήρη κάλυψη των ασφαλισμένων έναντι του κορωνοϊού.

Στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις που στηρίζουν την ελληνική οικονομία

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας ότι οι Μικρές Επιχειρήσεις, που αποτελούν ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας, κάνουμε ενέργειες για να συμβάλλουμε στην οικονομική ελάφρυνσή τους. Για την περίοδο που βρίσκεται σε αναστολή η επιχειρηματική τους δραστηριότητα, προσφέρουμε πρόγραμμα ειδικής επιδότησης.

Ψηφιακή εξυπηρέτηση, πάντα και παντού

Παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε εκατοντάδες αιτήματα καθημερινά, χωρίς εμπόδια, με την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και το συλλογικό έργο των ανθρώπων μας. Συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε κάθε συνθήκη.

Για τους Συνεργάτες μας

Ψηφιακά εργαλεία & υπηρεσίες για όλους

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Συνεργάτες μας, έχουμε θέσει μια σειρά ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών, στη διάθεση τους για τη ομαλή συνέχιση των εργασιών τους. Έχοντας επενδύσει στον ψηφιακό μας μετασχηματισμό πολλαπλές εργασίες, από την έκδοση προσφορών και ασφαλιστηρίων έως και την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ασφαλισμένων μας, ολοκληρώνονται ψηφιακά. Eπίσης, ψηφιακά σεμινάρια και ενημερώσεις συνεχίζουν να πραγματοποιούνται καθημερινά. Μένουμε σπίτι. Μένουμε συνδεδεμένοι.

Για τους Εργαζομένους μας

Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας

Εναρμονιζόμαστε με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και ενημερώνουμε τους ανθρώπους μας, με στόχο να συμβάλλουμε στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Από την πρώτη στιγμή, προχωρήσαμε σε ενίσχυση των συνθηκών υγιεινής στα γραφεία μας. Από τις 19 Μαρτίου εφαρμόσαμε την απομακρυσμένη εργασία από το σπίτι, παρέχοντας στους εργαζομένους μας τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για τη συνέχιση των εργασιών τους.

Μεριμνούμε για τη στήριξη των ανθρώπων μας, προσφέροντας σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, 24ωρη δωρεάν πρόσβαση σε γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης, προκειμένου να διατηρήσουν την αισιοδοξία τους και την ψυχική τους ισορροπία. Επιπλέον, στη διάθεσή τους έχουν γραμμή υγιεινής διατροφής, καθώς και live συνεδρίες άσκησης για ευεξία και σωματική υγεία.

Παραμένουμε μια ενεργή κοινότητα ανθρώπων, που εργάζεται για όσους έχουν ανάγκη.

Για την Κοινότητα

Συμμαχούμε με την επιστήμη

Συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στηρίζοντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Δωρίσαμε 3D εκτυπωτή στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και ενισχύσαμε με χρηματική χορηγία την ιδιωτική πρωτοβουλία Hellas COVID19 3D Printing Supplies, ώστε να ενισχυθεί η παραγωγή προστατευτικών προσωπίδων τύπου face-shield για το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων, βαλβίδων αναπνευστήρων για τους διασωληνωμένους ασθενείς και ό,τι άλλο χρειαστεί, με την καινοτόμο τεχνολογία 3D printing.

Δωρεάν ψηφιακή ιατρική συμβουλευτική

Με στόχο τη διασφάλιση της απομακρυσμένης ιατρικής υποστήριξης, σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19, προχωρήσαμε σε στήριξη της πλατφόρμας τηλεϊατρικής Dr. Button.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας με εθελοντές γιατρούς ώστε να λάβουν ιατρικές συμβουλές, σχετικά με τον κορωνοϊό, από όπου και αν βρίσκονται, όποτε προκύψει ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ