Αστική Ευθύνη Μεγάλων Επιχειρήσεων

ασφάλεια αστικής ευθύνης μεγάλων επιχειρήσεων by generali, εικόνα από εργοτάξιο

Το όραμά σας, με τη σφραγίδα ασφάλειας της Generali

Το όραμά σας είναι και η κινητήριος δύναμη που θέτει καθημερινά έναν ολόκληρο μηχανισμό σε λειτουργία, για την υλοποίησή των στόχων σας. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος της επιτυχίας έχει εμπόδια και δυσκολίες. Σε αυτή την προσπάθεια, εμείς σας παρέχουμε τις ασφαλιστικές δικλίδες που χρειάζεστε για να ξεπερνάτε την όποια δυσκολία παρουσιαστεί, ώστε να συνεχίζετε να κάνετε αυτό στο οποίο είστε καλύτεροι: Να δημιουργείτε αξία για την επιχείρησή και τους εργαζόμενους σας, και να προσφέρετε στους πελάτες που σας εμπιστεύονται, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Η έννοια της Ευθύνης σε μια επιχείρηση, σχετίζεται άμεσα με τα προληπτικά μέτρα που οφείλει να λαμβάνει για την ασφάλεια των προϊόντων, των πελατών και των εργαζομένων της. Κάθε μεγάλη επιχείρηση αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό και κάθε γεγονός μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του. Έτσι, τα απρόοπτα γεγονότα ή τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να προκύψουν, κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, δεν οδηγούν απλώς σε μια οικονομική υποχρέωσή προς τρίτους, αλλά μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη φήμη και αξιοπιστία της.

Η Generali προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της Αστικής Ευθύνης, για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως η Βιομηχανία, τα Τεχνικά Έργα, οι Μεταφορές, η Αεροπορία κ.α., μέσω του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και την τεχνογνωσία ενός διεθνούς Oμίλου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για την καλύτερη ανάλυση των αναγκών της δικής σας επιχείρησης και για τις επιλογές Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης που σας αφορούν.

Ας μιλήσουμε για τις ανάγκες
και τα όνειρά σου

Παρακαλώ συμπλήρωσε
το όνομά σου
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το επώνυμό σου
Παρακαλώ επίλεξε
1/2
Παρακαλώ επιβεβαίωσε
το email σου
Το email που έχετε εισάγει δεν είναι το ίδιοΗ διεύθυνση email δεν είναι σωστή
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το κινητό σου
Το κινητό πρέπει να
είναι της μορφής 69...
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Τ.Κ. σου
Λάθος ταχυδρομικός
κώδικας.
Ο Τ.Κ. πρέπει
να έχει 5 ψηφία
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Α.Φ.Μ σου
Ο αριθμός ΦΠΑ
δεν είναι έγκυρος
The VAT number must have 9 digits

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης

Προσφέρει κάλυψη για υλικές ζημιές, σωματική βλάβη ή και για θάνατο, που μπορεί να προκληθεί σε τρίτους κατά τη λειτουργία της επιχείρησης, στις εγκαταστάσεις της ή και κατά την εκτέλεση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

Αφορά υλικές ζημιές, σωματική βλάβη ή θάνατο που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από την παραγωγή και διάθεση ελαττωματικού προϊόντος.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη

Σας καλύπτει για την ευθύνη που έχετε ως εργοδότης έναντι του εργατοτεχνικού και υπαλληλικού προσωπικού που απασχολείται στην επιχείρησή σας, για τυχόν ατύχημα που μπορεί να υποστούν κατά την εκτέλεση της εργασίας τους.

Αστική Ευθύνη Έργου

Προσφέρει κάλυψη έναντι σωματικής βλάβης, θανάτου ή και υλικών ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους κατά την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών από την εταιρία σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών
Έγγραφο Πληροφοριών (IPID)
ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ
Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών
Έγγραφο Πληροφοριών (IPID)