Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Στην Generali γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης κρίνεται πολλές φορές στις λεπτομέρειες. Για αυτό το λόγο, έχουμε μελετήσει κάθε σενάριο, για να σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις που θα προστατεύσουν την επιχείρησή σας από κάθε τι.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενό της επιχείρησής σας, η Generali μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα, ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις. Παράλληλα, οι τεχνικοί μας σύμβουλοι και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγούν και να μοιραστούν μαζί σας την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, ώστε να διασφαλίσετε την ανεμπόδιστη ανάπτυξη του επιχειρηματικού σας  πλάνου.

Με περισσότερα από 130 χρόνια στην ελληνική αγορά, η Generali διαθέτει μοναδική εμπειρία στην ασφάλιση επιχειρηματικών κινδύνων. Σήμερα, συνεχίζει να παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις καθημερινές εξελίξεις στην ελληνική και τη διεθνή αγορά και προχωρά διαρκώς στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Ανακαλύψτε τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα…

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

H ETAIPIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

18112

18112

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

Από σταθερό ή κινητό, με χρέωση ως κλήση προς σταθερό ή σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας. Μπορείτε, επίσης, να καλείτε στο τηλ. 210 8096100. Από το εξωτερικό: +30 210 8096100

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνία

Στειλτε μας το μηνυμα σας

Αν έχετε κάποια απορία για τα ασφαλιστικά μας προϊόντα ή και παράπονο για τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

Facebook

FACEBOOK

για ενημερώσεις και χρήσιμες συμβουλές για την καθημερινότητά σας