Ασφάλιση Υγείας - Συμπληρωματικές Παροχές & Επιδόματα

εικόνα από το header της σελίδας συμπληρωματικές παροχές και επιδόματα

Το εισόδημα που λαμβάνουμε από την εργασία μας, καθορίζει αποφασιστικά το επίπεδο διαβίωσης, τόσο το δικό μας, όσο και της οικογένειάς μας. Σε περίπτωση ενός απρόοπτου γεγονότος, που χάσουμε την ικανότητά μας να εργαστούμε, χάνουμε δυστυχώς και την ικανότητά μας να ορίσουμε εμείς, αρκετά από τα δεδομένα της καθημερινότητας μας.

Αναπόφευκτα, επηρεάζεται ο τρόπος ζωής μας, πολλές φορές γίνεται πιο δαπανηρός καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή μιας ασθένειας, ενώ και οι παροχές από τον κοινωνικό φορέα είναι σημαντικά μικρότερες από το εισόδημα που είχαμε όταν εργαζόμασταν. Η Generali, θέλοντας να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ολοκληρωμένη προστασία, διαθέτει μια σειρά από εξειδικευμένες καλύψεις, που προσφέρουν επιπρόσθετη οικονομική στήριξη, έναντι κάθε απροόπτου.

Οι Παροχές που περιγράφονται παρακάτω, μπορούν να συμπληρώσουν το Οικοσύστημα Υγείας Life On καθώς και τα άλλα Νοσοκομειακά σας Προγράμματα για να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς.

Ας μιλήσουμε για τις ανάγκες
και τα όνειρά σου

Παρακαλώ συμπλήρωσε
το όνομά σου
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το επώνυμό σου
Παρακαλώ επίλεξε
1/2
Παρακαλώ επιβεβαίωσε
το email σου
Το email που έχετε εισάγει δεν είναι το ίδιοΗ διεύθυνση email δεν είναι σωστή
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το κινητό σου
Το κινητό πρέπει να
είναι της μορφής 69...
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Τ.Κ. σου
Λάθος ταχυδρομικός
κώδικας.
Ο Τ.Κ. πρέπει
να έχει 5 ψηφία
Παρακαλώ συμπλήρωσε
το Α.Φ.Μ σου
Ο αριθμός ΦΠΑ
δεν είναι έγκυρος
The VAT number must have 9 digits

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ & ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Αλφαβητικά

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας από Ατύχημα ή Ασθένεια

Η παροχή αυτή προβλέπει την απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων του συμβαλλόμενου σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας του ασφαλισμένου από ατύχημα ή ασθένεια. Το πρόγραμμά παραμένει σε ισχύ και η εταιρία αναλαμβάνει την πληρωμή του ασφαλίστρου, διασφαλίζοντάς σας την ομαλή συνέχιση των παροχών του προγράμματος που έχετε επιλέξει.

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας Συμβαλλόμενου από Ατύχημα ή Ασθένεια

Η παροχή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τον προγραμματισμό που έχετε κάνει για τα παιδιά σας, ακόμα και αν δεν έχετε πλέον την ικανότητα να παράγετε εισόδημα ή φύγετε από τη ζωή. Διασφαλίζετε με αυτό τον τρόπο, ότι τα οφέλη των ασφαλιστικών και αποταμιευτικών προγραμμάτων σας θα προσφερθούν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην οικογένειά σας.

Απώλεια Εισοδήματος λόγω Προσωρινής Ολικής Ανικανότητας από Ατύχημα ή Ασθένεια

Η παροχή αυτή επιτρέπει την αναπλήρωση του εισοδήματός σας, στην περίπτωση που λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δε θα μπορείτε προσωρινά να εργαστείτε. Πρόκειται για παροχή στην οποία η εταιρία καταβάλλει ημερήσιο επίδομα, ώστε να μην επιβαρυνθείτε περισσότερο σε μια δύσκολη για εσάς συγκυρία.

Απώλεια Εισοδήματος λόγω Προσωρινής Ολικής Ανικανότητας από Ατύχημα

Η παροχή της απώλειας εισοδήματος λόγω προσωρινής ολικής ανικανότητας από ατύχημα, σας επιτρέπει να αναπληρώσετε την απώλεια εισοδήματος, σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος, δε θα μπορείτε προσωρινά να εργαστείτε. Πρόκειται για παροχή στην οποία η εταιρία καταβάλλει ημερήσιο επίδομα, ώστε να μην επιβαρυνθείτε περισσότερο σε μια δύσκολη για εσάς συγκυρία.

Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα

Η εταιρία καταβάλλει ημερήσιο επίδομα για κάθε ημέρα νοσηλείας σε νοσοκομείο, ανάρρωσης στο σπίτι ή μετά από φυσιολογικό τοκετό ή τοκετό με καισαρική τομή. Το ημερήσιο επίδομα για τοκετό διπλασιάζεται σε περίπτωση νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σκοπός της παροχής είναι να καλύψει μικρές και καθημερινές δαπάνες, που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και επιβαρύνουν το συνολικό προϋπολογισμό.

Θάνατος από Ατύχημα

Με την παροχή αυτή, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να προστατεύσετε οικονομικά τους αγαπημένους σας σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Το κεφάλαιο καταβάλλεται στους δικαιούχους που εσείς θα ορίσετε, τη στιγμή του θανάτου που θα οφείλεται σε κάποιο ατύχημα και διπλασιάζεται σε περίπτωση που το ατύχημα που προκάλεσε το θάνατο, είναι τροχαίο. Η παροχή συμβάλλει στην προστασία της οικογένειας, απαλλάσσοντας τους δικούς σας από την οικονομική απώλεια που συνοδεύει πάντα έναν αιφνίδιο θάνατο.

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα ή Ασθένεια

Η παροχή αυτή σας προστατεύει και σας διασφαλίζει οικονομικά, σε περίπτωση που εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας, χάσετε την ικανότητά σας να παράγετε εισόδημα από την εργασία σας. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο διπλασιάζεται σε περίπτωση που η μόνιμη ολική ανικανότητα οφείλεται σε τροχαίο ατύχημα.

Μόνιμη Ολική ή Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα

Η παροχή αυτή σας προστατεύει και σας διασφαλίζει οικονομικά, σε περίπτωση που εξαιτίας κάποιου ατυχήματος, χάσετε την ικανότητά σας να παράγετε εισόδημα από την εργασία σας. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται είτε ολόκληρο είτε σε ποσοστό ανάλογο με το ποσοστό που θα περιοριστεί η ικανότητά σας να παράγετε εισόδημα.

Προστασία Μελλοντικών Ασφαλίστρων Ασφαλισμένου

Η παροχή αυτή σας προσφέρει τη σιγουριά ότι τα σχέδιά σας θα παραμείνουν ανεπηρέαστα, ακόμη και αν χάσετε την ικανότητά σας να εργαστείτε σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας ή και τις επιπλοκές τους. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται εφάπαξ. Διασφαλίζετε με αυτό τον τρόπο, ότι θα συνεχιστεί η ομαλή συνέχιση των παροχών του προγράμματος.

Προστασία Μελλοντικών Ασφαλίστρων Συμβαλλόμενου

Με την παροχή αυτή, η εταιρία καταβάλει το Ετήσιο Ασφαλισμένο Κεφάλαιο, σε περίπτωση θανάτου του συμβαλλόμενου ή σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας εξαιτίας κάποιου ατυχήματος ή ασθένειας. Το ετήσιο ασφαλισμένο κεφάλαιο καταβάλλεται εφάπαξ. Διασφαλίζετε με αυτό τον τρόπο, ότι θα συνεχιστεί η ομαλή συνέχιση των παροχών του προγράμματος.

Σοβαρές Ασθένειες

Με την παροχή αυτή σας παρέχεται ένα κεφάλαιο σε περίπτωση διάγνωσης μίας από τις 13 συγκεκριμένες σοβαρές ασθένειες, διασφαλίζοντας τη ρευστότητα και την άνεση που είναι αναγκαία σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Συμπληρωματική Ασφάλιση Ζωής

Η συμπληρωματική ασφάλιση ζωής σας προσφέρει τη δυνατότητα να προστατεύσετε την οικογένειά σας από τις οικονομικές επιπτώσεις ενός θανάτου στην οικογένεια, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Σας παρέχει επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξετε το κεφάλαιο και να προσαρμόσετε την κάλυψη σε όρια και διάρκεια της επιλογής σας. Αποτελεί τον πλέον πρόσφορο τρόπο οικονομικής προστασίας της οικογένειας από τον κίνδυνο της πρόωρης απώλειας ζωής και βοηθά να ολοκληρωθεί η υλοποίηση του προγραμματισμού όταν ο ασφαλισμένος δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Φροντίδα μετά από Ατύχημα

Με την παροχή αυτή η Generali αναλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων που θα γίνουν εκτός νοσοκομείου, σε περίπτωση ατυχήματος. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζετε τη δυνατότητα επιλογής του καλύτερου και πιο έγκαιρου τρόπου για την αντιμετώπιση των συνεπειών ενός ατυχήματος. Μεταξύ άλλων, καλύπτονται οι ιατρικές επισκέψεις, οι διαγνωστικές εξετάσεις, οι δαπάνες για φυσιοθεραπείες και φάρμακα και τα οδοντιατρικά έξοδα που οφείλονται σε ατύχημα.

Χειρουργικό Επίδομα

Με την παροχή αυτή σας καταβάλλουμε επίδομα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο, οπουδήποτε και αυτή γίνει (Ελλάδα ή εξωτερικό). Το ποσό είναι ανάλογο με τη σοβαρότητα της χειρουργικής επέμβασης για ατύχημα ή ασθένεια ή και τις επιπλοκές τους. Το ποσό που καταβάλλεται είναι ανεξάρτητο από τα έξοδα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης.